Sushi King RM3 Kembali Lagi!

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:1 mins read
You are currently viewing Sushi King RM3 Kembali Lagi!

Ha! Korang mesti ternanti-nantikan Sushi Bonanza ni kan? Bolehlah nak amik pinggan harga RM6 dan bayar harga RM3 kalini. Korang jangan lupa singgah ke mana-mana outlet Sushi King yang berdekatan dengan korang daripada 23 May 2022 sehingga 26 May 2022 ni tau! Tertakluk pada terma dan syarat juga ya!

Kalau korang taktahu kat mana lah Sushi King yang berdekatan dengan korang, korang boleh check sendiri laman web Sushi King: https://sushi-king.com/locate-us/ untuk tengok sendiri kat mana outlet yang hampir dengan korang sebab yelah untuk elakkan kesesakan lalu lintas lagi kat kawasan korang. 

Korang boleh ajak kawan-kawan atau keluarga untuk nikmati sushi bersama. Pilih je mana-mana yang lalu kat tepi meja korang tu sepanjang Sushi Bonanza ni! Semua harga RM3!

Banyak pilihan sushi boleh dipilih.

Sebelum tu kan, korang jangan lupa tau download aplikasi Sushi King MY sebelum korang menjejakkan kaki ke Sushi King untuk nikmati Sushi Bonanza ni! 

Boleh didapati di Google Play Store and Apple App Store

Apa tunggu lagi? Ajak kawan-kawan korang untuk nikmati sushi bersama sehingga 26 May ni! Kalau terlepas kali ni punya, untuk next time, Purple Durian akan update di media sosial kami! Selamat menjamu selera korang!

Kenyang dah..

Comments