Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng – Rasa yang Ummph!

You are currently viewing Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng – Rasa yang Ummph!

Ada sesiapa di sini penggemar nasi lemak? Atau, ada sesiapa di sini yang ingin mencuba rasa baru nasi lemak selain nasi, timun, kacang tanah goreng, dan telur biasa? Sebab kalau korang salah seorang, Izzah ada tempat untuk suggest kat korang. Namanya Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng.

Untuk pengetahuan korang, gerai makan Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng terletak di Petaling Jaya, Selangor jadi… Berita baik kepada mereka yang tinggal di sekitar kawasan tersebut! Anda boleh segera pergi dan rasai keenakan makanan nasi lemak. Banyak review telah memberikan review yang baik mengenai tempat ini. Untuk maklumat lanjut tentang tempat jual nasi lemak sedap, klik link ni. https://purpledurian.my/food-review/10-tempat-nasi-lemak-terbaik-di-kl-dan-pj-untuk-hidangan-nasi-kelapa-paling-wangi/

Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng (facebook.com)
Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng (facebook.com)
Nasi Lemak Goreng Chef Fauzey review (google.com)
Nasi Lemak Goreng Chef Fauzey review (google.com)

Menu

Nasi Lemak Goreng

Nasi Lemak Goreng (facebook.com)
Nasi Lemak Goreng (facebook.com)

Seperti namanya, Nasi Lemak goreng ialah nasi goreng sambal nasi lemak, ditambah dengan udang goreng, ayam goreng dengan timun. Apabila digabungkan, muncul nasi lemak goreng yang sedap.

Nasi Lemak Kukus

Nasi Lemak Kukus (facebook.com)
Nasi Lemak Kukus (facebook.com)

Kepada yang inginkan nasi lemak biasa, jangan risau, Chef Fauzy juga ada menjual nasi lemak biasa, tetapi dengan versi tersendiri: Nasi Lemak Kukus. Nampak sedap. rasa? Sudah tentu SEDAP!

Secara keseluruhannya, Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng pastinya menggugah selera korang kerana kesedapannya. Untuk info lanjut mengenai Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng, lihat di bawah dan kalau korang ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang salah satu tempat makan terbaik di Petaling Jaya, klik pautan ini. https://purpledurian.my/makan/jom-cuba-makan-dekat-fb-yang-baru-datang-dari-indonesia-iaitu-richeese-factory/

📍Location

Chef Fauzey Nasi Lemak Goreng
Stesen Bas Jalan Othman 46000 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia
🗺️Google Map: https://goo.gl/maps/M8FgvWoWLkcZCRBE6
⏰ 6pm-10pm (Tutup: Ahad)
☎️ 019-376 5886
📲Facebook: https://www.facebook.com/cheffauzey/?locale=ms_MY
📲TikTok: https://www.tiktok.com/@cheffauzey_nasilemakgrg
📲Instagram: https://www.instagram.com/chefffauzey/?hl=en

Article curated by Izzah Norsham