Membuat Ramadan Raya Anda Lebih Manis dengan Haagen Dazs – Raya Duo Ice Cream Cake

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:2 mins read
You are currently viewing Membuat Ramadan Raya Anda Lebih Manis dengan Haagen Dazs – Raya Duo Ice Cream Cake

Salam Ramadan semua. Tinggal sisa beberapa hari je lagi sebelum kita akan mengucapkan selamat tinggal kepada bulan suci ini. Pengakhiran bulan Ramadan adalah saat yang bercampur baur bagi umat Muslim di seluruh dunia. Sedih dan juga gembira. Setelah sebulan berpuasa, saatnya untuk merayakan kejayaan kita dalam menyelesaikan kewajiban kita ini. Ha, dan apa cara terbaik untuk merayakan keberhasilan ini selain dengan memanjakan diri dengan makanan dan minuman kesukaan kita?

Itulah sebabnya Min nak merekomendasikan kepada korang promosi ais krim kek Haagen Dazs! Siapa je tak suka ais krim kan? Tak ada yang lebih membahagiakan daripada makan kek ais krim setelah berbuka puasa atau time moreh dengan saudara mara kan.

Promosi Kek Ais Krim Haagen Dazs

Sumber: Haagen Dazs Malaysia

Dapatkan pengalaman rasa yang tak terlupakan dengan dua slice kek ais krim dari Haagen Dazs ni. Dengan hanya RM48, korang dapat menikmati dua potong kek ais krim ‘Raya Duo’ edisi terhad ini.
Pilihan perisa yang tersedia adalah aiskrim vanilla dan aiskrim coklat Belgian, yang keduanya terkenal dengan kesedapannya.

Promosi ni cuma ada dalam waktu yang terbatas je tau, jadi jangan sampai terlepas promosi ini! Kunjungi Haagen Dazs terdekat dan rasakan tekstur creamy dari ais krim pilihan anda, dan nikmati sentuhan manis dari kek yang confirm sangat lembut ini.

Kalau korang juga pencinta makanan manis, boleh baca artikel ini ya.

Artikel ini ditulis oleh Nuha Azaha