Perisa Yang Meninggalkan Rasa Kejutan : Burger King Memperkenalkan Siri Perisa Serba Baharu – Black Pepper Mayo

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Perisa Yang Meninggalkan Rasa Kejutan : Burger King Memperkenalkan Siri Perisa Serba Baharu – Black Pepper Mayo

Kuala Lumpur, 20 Jun 2023 — Rangkaian makanan segera terkenal, Burger King, sangat teruja untuk mengumumkan ketibaan rasa baharu yang tidak dapat dinafikan dalam menunya. Pengguna Malaysia boleh menyediakan citarasa mereka untuk sos gabungan sempurna baharu dengan Black Pepper Mayo serba baharu!

burger king baru
[Gambar di atas: Item pada Menu Burger King tersedia dalam perisa terkini termasuk Black Pepper Mayo Whopper, Black Pepper Mayo Tendergrill dan Black Pepper Mayo Fries®, dan 5 keping nugget dengan sos Black Pepper Mayo.]

Dihasilkan dengan keseimbangan sempurna lada hitam aromatik dan asas berkrim yang kaya, adunan unik bahan-bahan mencipta gabungan yang lazat yang akan membuatkan anda semakin mengidam dengan setiap gigitan.

Kombo rasa yang unik menambah sentuhan berkrim pada burger ikonik jenama dengan Black Pepper Mayo Whopper dan Black Pepper Mayo Tendergrill. Teksturnya yang berkrim dan ledakan lada yang berani meningkatkan profil rasa burger klasik ini.

Black Pepper Mayo Whopper menampilkan patty daging lembu Whopper® panggang api yang berdaging, dihiasi dengan jeruk masam, sos tomato, tomato segar, salad segar dan bawang segar, disiapkan dengan sos Black Pepper Mayo dan dihidangkan di atas roti bijan 5″ panggang.

Sementara itu, Black Pepper Mayo Tendergrill akan menyajikan panggangan api paha ayam kepada kesempurnaan yang lembut dan berair. Dilengkapi dengan tomato segar, dan salad segar yang disiapkan dengan sos Mayo Lada Hitam, dan dihidangkan di atas roti bijan 5″ panggang.

Iringan unik untuk hidangan Burger King, rasa Black Pepper Mayo juga boleh didapati dalam bentuk Black Pepper Mayo Fries – kentang goreng tebal berwarna perang keemasan yang segar, dihidangkan panas-panas dan dibasahkan dengan sos Lada Hitam yang enak dan sedikit pedas. Sos Mayo dan sebagai sos pencicah untuk nuget – nuget yang rangup, enak dan berair menjadikan Burger King dan dihidangkan bersama sos Mayo Lada Hitam berkrim dan berlada

Peraduan Giveaway Mayo Black Pepper

Tetapi bukan itu sahaja! Bekerjasama dengan Coca-Cola, pelanggan yang membeli hidangan set Large Black Pepper Mayo antara 19 Jun hingga 23 Julai boleh berpeluang memenangi hadiah menarik. 5 pemenang bertuah akan membawa pulang Airpods Max manakala 50 yang lain akan menerima baucar tunai RM100 sepanjang tempoh peraduan.

Untuk menyertai pelanggan hanya perlu membeli hidangan set Large Black Pepper Mayo, tulis nama penuh dan nombor telefon mereka pada resit dan ambil gambarnya, imbas kod QR atau layari https://tinyurl.com/BlackPepperMayoXAirpodsMax dan lengkapkan Borang Google untuk memuat naik resit dan menyerahkan penyertaan mereka.

Siri Black Pepper Mayo kini boleh didapati di semua lokasi Burger King di seluruh negara dan juga boleh ditempah melalui platform penghantaran makanan terpilih.

Untuk maklumat lanjut tentang Burger King® dan promosi yang sedang berlangsung, sila layari https://www.burgerking.com.my/.