Mengekalkan Kegilaan Cheesy: Nacho Cheese Deluxe Kembali untuk Bulan Merdeka!

  • Post author:
  • Post category:Makan / Moden / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Mengekalkan Kegilaan Cheesy: Nacho Cheese Deluxe Kembali untuk Bulan Merdeka!

Kuala Lumpur, 28 Julai 2023 — Cheese mania telah kembali ke pantai Malaysia, megikut gelombang tenusu yang lazat. Tiada siapa yang lebih menggemari cheese daripada rakyat Malaysia, seperti yang dilihat daripada pelbagai jenis hidangan yang diselit keju sering muncul dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Makanan yang diselitkan dengan cheese enak seperti pisang goreng cheese, cempedak cheese, Maggi cheese dan klasik cheese Malaysia seperti nasi lemak cheese dan char kuey teow cheese! Gabungan cheese yang ideal dan sensasi, Burger King’s Nacho Cheese Deluxe, akan kembali, yang merupakan berita baik jika anda menyukai keju.

Nacho Cheese Deluxe, salah satu Sajian Perayaan Merdeka Burger King, kembali dan lebih cheesy berbanding sebelum ini tepat pada masanya untuk musim Merdeka! Double Beef Burger dan Tendercrisp™, dua ikon kegemaran pelanggan, mendapat ubah suai yang enak dan berkrim dalam item menu terbaharu Burger King.

Nachos Cheese Deluxe Double Beef Burger dan Nachos Cheese Deluxe Tendercrisp daripada menu Makanan Perayaan Merdeka.
Nachos Cheese Deluxe Double Beef Burger dan Nachos Cheese Deluxe Tendercrisp daripada menu Makanan Perayaan Merdeka.

Bayangkan daging lembu atau burger ayam yang dipanggang dengan api yang sempurna diapit hangat di antara roti lembut, salad segar yang segar, sos tomato masam, mayonis seperti sutera dan hirisan cheese Amerika. Bayangkan semua komponen berbeza itu disatukan dengan lancar kerana penambahan hebat sos cheese nacho licin seperti sutera. Secara sederhana, mulut mengeluarkan air liur.

Dengan mengumpulkan rakyat Malaysia dari semua lapisan masyarakat bersama-sama atas kecintaan mereka terhadap makanan, terutamanya cheese, Burger King berharap dapat mempromosikan semangat perpaduan Merdeka. Syarikat di sebalik jenama itu berpendapat bahawa pelbagai komponen burger itu, yang semuanya disatukan oleh kebaikan penyatuan cheese, mewakilkan masyarakat berbilang budaya Malaysia. Menu Sambutan Merdeka, termasuk kentang goreng dan minuman ringan, akan ditawarkan secara nasional dari 28 Julai hingga 2 September 2023, di semua lokasi Burger King. Perkhidmatan penghantaran makanan terpilih juga akan menerima tempahan untuk menu ini.

Untuk maklumat lanjut tentang Burger King® dan promosi yang sedang berlangsung, sila layari https://www.burgerking.com.my/.

Article currated by Izzah Norsham