McDonald’s memberikan kotak swag Big Mac edisi terhad di Malaysia! Kotak-kotak tersebut mengandungi beg tote Big Mac, baju-T Big Mac dan beg silang.

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing McDonald’s memberikan kotak swag Big Mac edisi terhad di Malaysia! Kotak-kotak tersebut mengandungi beg tote Big Mac, baju-T Big Mac dan beg silang.

McDonald’s memberikan kotak swag Big Mac edisi terhad di Malaysia! Kotak-kotak tersebut mengandungi beg tote Big Mac, baju-T Big Mac dan beg silang.

Menyertai untuk menang, hanya ikuti McDonald’s Malaysia di Instagram, TikTok, dan WhatsApp, dan sertai #McDOneBreathChallenge. Cabarannya mudah: makan Big Mac atau Double Cheeseburger dalam satu nafas tanpa melepaskan tangan anda daripadanya.

Jika anda berjaya menyelesaikan cabaran, anda akan dimasukkan secara automatik untuk memenangi kotak swag Big Mac. Cabaran ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia, dan tiada sekatan umur.

Cabaran #McDOneBreathChallenge berlangsung dari 1 Oktober hingga 31 Oktober 2023. Pemenang akan diumumkan pada 1 November 2023, di halaman media sosial McDonald’s Malaysia.

McDonald’s terkenal dengan kempen pemasaran yang kreatif dan inovatif, dan hadiah kotak swag Big Mac tidak terkecuali. Pemberian hadiah ini pasti menjana keterujaan dan heboh di kalangan peminat McDonald’s di Malaysia.

McDonald

McDonald (Facebook)

Mengapa McDonald’s memberikan kotak swag Big Mac?

Terdapat beberapa sebab mengapa McDonald’s memberikan kotak swag Big Mac di Malaysia.

Pertama, ini adalah cara untuk meraikan Big Mac, yang merupakan salah satu item menu paling ikonik dan popular di McDonald. Big Mac telah wujud selama lebih 50 tahun, dan ia masih merupakan salah satu barangan terlaris McDonald’s.

Kedua, pemberian itu adalah satu cara untuk mempromosikan McD One Breath Challenge baharu McDonald’s. Cabarannya ialah cara yang menyeronokkan dan menarik untuk peminat McDonald’s berinteraksi dengan jenama tersebut.

Ketiga, pemberian hadiah adalah cara untuk memberi ganjaran kepada pelanggan setia McDonald’s. Kotak swag Big Mac ialah hadiah unik dan eksklusif yang peminat McDonald’s tidak akan dapat temui di tempat lain.

Mcdonald

McDonald (Facebook)

Apakah pendapat orang tentang pemberian kotak swag Big Mac?

Orang ramai teruja dengan hadiah kotak swag Big Mac! Peminat McDonald’s berkongsi keterujaan mereka di media sosial, dan ramai orang sudah merancang untuk menyertai #McDOneBreathChallenge.

Sesetengah orang mengatakan bahawa kotak swag Big Mac adalah hadiah yang sesuai untuk mana-mana peminat McDonald’s. Yang lain mengatakan bahawa mereka teruja untuk menyertai #McDOneBreathChallenge dan berpeluang memenangi kotak swag.

Secara keseluruhannya, pemberian kotak swag Big Mac ialah kempen pemasaran yang positif untuk McDonald’s. Ini adalah cara yang menyeronokkan dan menarik untuk peminat McDonald’s berinteraksi dengan jenama itu, dan ia adalah cara untuk memberi ganjaran kepada pelanggan setia McDonald’s. Kalau nak baca tentang makanan lain yang sedap cuba tekan di sini.

Bagaimana untuk meningkatkan peluang anda memenangi kotak swag Big Mac

Jika anda ingin meningkatkan peluang anda memenangi kotak swag Big Mac, terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan:

  • Berlatih makan Big Mac atau Double Cheeseburger dalam satu nafas tanpa melepaskan tangan anda. Lebih banyak latihan yang anda ada, lebih baik peluang anda untuk menyelesaikan cabaran dengan jayanya.
  • Masukkan cabaran lebih awal. Lebih awal anda masuk, lebih banyak masa anda perlu menyertai dan meningkatkan peluang anda untuk menang.
  • Promosikan cabaran kepada rakan dan keluarga anda. Lebih ramai orang yang mengambil bahagian dalam cabaran, lebih banyak penyertaan akan ada, yang akan meningkatkan peluang anda untuk menang. Kalau nak baca tentang nasi briyani sedap tekan di sini.

Semoga berjaya!

Lokasi:

Facebook: https://www.facebook.com/My.McDonalds/

Instagram: https://www.instagram.com/mcdonaldsmalaysia/

Website: https://www.mcdelivery.com.my/my/browse/menu.html

Artikel curated by Affan Rosdi