Nikmati Chiffon Cake Premium di Pandanese Chiffon Cake!

You are currently viewing Nikmati Chiffon Cake Premium di Pandanese Chiffon Cake!

Selalunya bila kita cakap kek, kita akan fikir bakeri berdekatan rumah kan? Kalau nak yang premium, kita fikirkan Secret Recipe. Memang sedap lah! Tapi hari ini, Izzah bukannya nak cerita pasal Secret Recipe, tapi pasal satu tempat yang menjual Kek Chiffon di Pandanese Chiffon Cake.

Terletak di Casa Tropicana, Pandanese Chiffon Cake ni terkenal dengan spesialiti mereka iaitu kek chiffon. Memang terpaling terbaik diantara yang terbaik la kiranya! Review yang diberikan pun menyetujui tentang ungkapan ini. Untuk ketahui lebih lanjut mengenai tempat yang ada jual kek, korang boleh tekan link ini: https://purpledurian.my/makan/rasai-sourdough-bread-yang-enak-hanya-di-universal-bakehouse/

Pandanese Chiffon Cake Review (google.com)
Pandanese Chiffon Cake Review (google.com)

Menu

Kek Chiffon

Chiffon Cake di Pandane Chiffon Cake (pandanese.com.my)
Chiffon Cake di Pandane Chiffon Cake (pandanese.com.my)

Di Pandanese Chiffon Cake ni, memang boleh dijanjikan rasa kek chiffon mereka ni memang sumpah sedap! Kalau nak diletak anggara tentang tahap kesedapan, Izzah boleh letak tahap Premium daripada Biasa ke Sedap ke Hebat ke Premium.

Tu dia… Memang luar biasa kan? Bukan itu sahaja, di sini mereka menyediakan pelbagai jenis dan saiz kek chiffon. Korang boleh pilih atau tempah apa-apa sahaja. Bestnya Pandanese Chiffon Cake ni!

Overall, Izzah boleh cakap yang korang mesti kena cuba Pandanese Chiffon Cake. Rasai sendiri rasa “Premium” kek chiffon yang ditawarkan di sini. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempat ini, korang boleh ke bawah. Untuk mengetahui tempat yang memiliki makanan yang sedap, korang boleh tekan link ini: https://purpledurian.my/food-review/mari-menikmati-makanan-panggang-sempurna-bersama-beard-brothers-bbq-petaling-jaya/

Lokasi

📍 Pandanese Chiffon Cake
Block B, BG-10, CASA TROPICANA SHOPLOT, Tropicana, 47410 Petaling Jaya, Selangor
⏰Waktu buka: 10 am – 6 pm (Tutup: Ahad)
🗺️Google Map: https://maps.app.goo.gl/6ef1mGPigQFdro667
📲Telephone: 017-387 9303
📲Website: https://pandanese.com.my/
📲Instagram: https://www.instagram.com/pandanesechiffoncake
📲Facebook: https://www.facebook.com/pandanesecake/

Article curated by Izzah Norsham