Nasi Lemak Seri Tanjak Raja Alang: Nasi Lemak Sedap di Ibu Kota Kuala Lumpur

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Nasi Lemak Seri Tanjak Raja Alang: Nasi Lemak Sedap di Ibu Kota Kuala Lumpur

Nasi lemak Seri Tanjak Raja Alang yang merupakan sebuah restoran yang terletak d Jalan Raja Alanag, Chow Kit Kuala Lumpur. Restoran ini menawarkan pelbagai juadah yang menarik dan sedap. Juadah yang disediakan adalah kepelbagainya menu masakan orang Malaysia. Makanan menjadikan restoran ini terkenal adalah menu nasi lemaknya yang sedap dan menarik.

Menu

Nasi lemak Seri Tanjak Raja Alang menyediakan nasi lemak yang ditanak mengunakan santan dan menghasilkan aroma yang wangi kerana meletakkan daun pandan sebagai penambah perisa. Nasi lemak ini juga didatangi dengan pelbagai menu adds on seperti:

1- Telur mata

2- burger del

3. rendang daging

4- rendang ayam

5- telur puyuh

6- sambal udang

Seri Tanjak Raja Alang
Nasi Lemak Seri Tanjak Raja Alang (Facebook)

Kepalbagaian menu masakan Malaysia di hidangankan bersama nasi lemak.

Restoran ini menawarkan menu Malaysia dan ia terletak di ibu kota Kuala Lumpur sudah pasti restoran ini menjadi tarikan kepada pelacong dan orang awam yang berkunjugi di Kuala Lumpur. Oleh demikian, anda diminta untuk datang awal dan mencuba semua menu yang ada gemar. Kalau anda mencari kafe di kelilingi hutan boleh tekan di sini.

Restoran ini menjadi pilihan utama oleh pelancong di luar dan dalam negara. Rata-rata pengunjung yang hadir telah memberikan komen yang memuaskan. Oleh demikian, jangan terlepas untuk menikmati kesedapan nasi lemak di restoran ini. Cuba makanan segara di sini.

Lokasi:

Instagram: https://www.instagram.com/seri.tanjak/?fbclid=IwAR3HmpwQfNJFqHt2HRu3N36bcQq-hHN_jkvmF_F5z9wnA5nq03z6Y6uLd7A

Facebook: https://www.facebook.com/p/Seri-Tanjak-Raja-Alang-100084952502714/?paipv=0&eav=AfZZKO-ANrUbdVNVPWjms_n47nO14PxK7eJJxXAFTmM96hwGv1VTBmVHWLD8bthrxjQ&_rdr

Tiktok: https://www.tiktok.com/@Seri%20Tanjak?fbclid=IwAR2NPUDEiHOqsmeOkHhCZfBVCxjkwmiCYzNX74z6HCKmRBWYRxq0cAmH6Xc

Curated by Affan Rosdi