Nasi Royale KB: Menawarkan Pelbagai Menu Masakan Berasakan Kari

You are currently viewing Nasi Royale KB: Menawarkan Pelbagai Menu Masakan Berasakan Kari

Nasi Royale KB merupakan sebuah restoran yang terletak di Wakaf Baharu, Tumpat Kelantan. Restoran ini menawarkan pelbagai menu masakan berasakan kari. Didatangi dengan nasi berwarna kuning seakan nasi minyak yang akan menarik cita rasa anda. Restoran ini juga didatangi dengan pekerja yang ramah dan mesra sedia membantu nada memilih juadah yang anda mahukan.

Menu Restoran ini menawarkan pelbagai masakan yang berasakan rempah kari. Pencinta nasi kandar atau nasi di kedai mamak boleh cuba untuk menikmati nasi di restoran Royale KB ini. Cita rasa dan kepelbagaian menu yang ditawarkan merupakan tarika utama restoran ini. Restoran dessert di Kuala Lumpur.

Menu:

Kari kepala ikan: Nasi dan kari kepala ikan antara menu yang menarik dan menjadi tumpuan utama di kedai ini. Rasa kepedasan dan keenakkan di restoran ini.

Ayam goreng berempah: Ayam goreng berempah yang dihidangkan dengan rasa kari yang kuat. Rempah yang diperap bersama ayam goreng menarik rasa untuk anda menikmatinya. Kalau anda cari kedai western cuba tengok di sini.

Anda pasti berpuas hati menikmati masakan di restoran ini. Jika anda bercadang untuk mengunjungi restoran ini anda tidak perlu risau tentang parking kereta dan kemudahan asas yang disediakan di restoran ini.

Kelebihan Nasi Royale KB:

Resoran ini yang terletak di tengah bandar Tumpat yang memudahkan pelanggan untuk mencari. Kemudian, restoran ini mempunyai kemudahan tempat meletak kereta yang luas dan selesa. Restoran ini mempunyai pekerja yang ramah dan murah dengan senyuman. Mereka gemar untuk membantu anda mencari juadah yang mengikut cita rasa anda. Jika anda inginkan sesuatu anda boleh sahaja bertanya kepada pekerja di sini tanpa rasa malu.

Semoga penulisan ini dapat membantu anda menikmati Nasi Royale KB. Jika anda berada di Tumpat jangan melepaskan peluang menikmati makanan di Royale KB!

Lokasi:

Maps: https://maps.app.goo.gl/4hDg5QaTW8pDtfwM6

Facebook: https://www.facebook.com/NasiRoyaleKubangBatang/photos?locale=ms_MY

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HJe6b7VFMaw

Curated by Affan Rosdi