McFlurry Hershey’s Kini Kembali Sehingga 30 November Sahaja!

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:2 mins read
You are currently viewing McFlurry Hershey’s Kini Kembali Sehingga 30 November Sahaja!

Hello, penggemar aiskrim! Korang punya Monday Blues dah terubat dengan aiskrim atau belum? Kalau belum, Min nak cadangkan supaya korang cepat-cepat drive ke McD untuk dapatkan McFlurry Hershey’s. McDonald’s Malaysia baru sahaja jatuhkan bom coklat lagi kat dalam McFlurry diorang dan Min mestilah tak boleh mengelak, terus pergi beli gais!

Sumber: mcdonaldsmalaysia

Jika korang menjadi peminat tegar McD’s Oreo McFlurry (macam min ni hehe) maka rasa McFlurry Hershey’s ini akan membuatkan korang rasa nak bersalam dengan tukang cipta flavour ni tau.

Double Chocolate Oreo McFlurry yang dibuat dengan coklat Hershey baru sahaja dijual di McD di seluruh Malaysia. Walaupun ini mungkin bukan kali pertama McD keluarkan, tetapi ia pastinya salah satu perisa McFlurry kegemaran personal min setakat ini!

Sumber: anis/twitter

Jangan tangguh-tangguh lagi tau sebab McFlurry Hershey’s ni akan available sehingga 30 November sahaja! Selain itu, McD juga baru lancarkan minuman baru McCafe iaitu Ice Blended Milo dan Kitkat! Jangan lepaskan peluang untuk cuba kedua -dua keluaran terbaru ini tau!

Sumber: mcdonaldsmalaysia