Jom Moreh di A&W!

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:2 mins read
You are currently viewing Jom Moreh di A&W!

Salam Ramadan semua. Harini Min nak kongsi dengan korang satu kedai fast food yang ada promosi moreh best ni. Biasanya bila waktu bulan puasa ni kan, dah lepas terawih, kita mesti nak cari tempat moreh kan? Bukan rakyat Malaysia lah kalau tak suka moreh hehe.

A&W, restoran makanan segera legend yang terkenal dengan air float beer dan waffle mereka ni pun ada buat promosi sempena Ramadan tau. Jom kita tengok apa promosi mereka.

Promosi Ramadan A&W

Sumber: A&W Malaysia

Sempena Ramadan 2023, A&W memperkenalkan promosi mereka khas untuk korang yang nak moreh bersama keluarga. Selalunya lepas solat terawih lapar kan? Ha time ni lah promosi A&W ni menjadi penyelamat.

Terdapat 2 jenis promosi. Untuk Moreh 1, dengan hanya RM 39.90 korang boleh dapat 20 biji Sesame Chicken Bites & juga 2 Waffles-To-Go.

Kalau untuk menu Moreh 2 pulak, korang boleh dapat 20 biji Sesame Chicken Bites dan 4 Waffles-To-Go dengan harga RM 49.90 sahaja. Ha berbaloi ke berbaloi? Jadi jangan lupa untuk dapatkan promosi ini sepanjang bulan Ramadan ya! Nak tahu apa lagi promosi bulan Ramadan ini? Jom baca artikel ini.

Lokasi

📍A&W Malaysia

Untuk ketahui A&W berdekatan anda, boleh klik di sini ya.

📱Instagram: @anwmalaysia

Artikel ini ditulis oleh Nuha Azaha.