Mykori Dessert Cafe – Promosi Ramadan untuk Semua

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Mykori Dessert Cafe – Promosi Ramadan untuk Semua

Hi semua dan salam Ramadan! Hari ini Min nak kongsi satu spot best untuk berbuka atau moreh bersama keluarga dan rakan rakan. Pernah dengar tentang MyKori Dessert Cafe tak? Min rasa ramai dah tahu, tapi untuk yang belum tahu Mykori Dessert Cafe ini merupakan cafe khas pencuci mulut tradisional Jepun dan kini mereka telah pun ada lebih dari 105 cawangan di seluruh Malaysia. Wah, sanggat mengagumkan.

Mykori dessert ni terkenal dengan pencuci mulut tradisional Jepun seperti snek berbentuk ikan yang sering diisi dengan pelbagai inti yang manis seperti kacang merah dan keju, roti bakar istimewa, ais krim, dan macam macam lagi! Tetapi, Mykori Dessert ni paling dikenali dengan kakigori mereka tau. Kakigori ni merupakan ais batu campur versi Jepun yang menggabungkan buah buahan segar, ais krim, serta pelbagai jenis toppings. Menarik kan?

Sumber: Have Halal WIll Travel
Sumber: Mykori

Boleh klik link ini untuk lihat menu penuh mereka.

Sempena bulan Ramadan, Mykori ada menyediakan promosi menarik untuk anda semua. Kalau nak moreh lepas terawih ke, boleh la datang ke Mykori ni. Apa promosi Ramadan mereka? Sambung baca di bawah.

Promosi Ramadan Mykori

1) Mini Kakigori (RM 9.90)

Dapatkan Mini Kakigori dengan harga serendah RM 9.90 dengan membeli K-Ori Series Combo. K-Ori series combo ni merupakan menu Korea yang baru sahaja diperkenalkan oleh Mykori. Apa je menu yang ada untuk K-Ori Series Combo ni? Mereka ada pilihan seperti bebola nasi Korea, ayam goreng Korea, ramyeon dan macam macam lagi! Ha bila korang beli salah satu menu daripada K-Ori ni, korang dapat beli Mini Kakigori dengan harga RM9.90 sahaja! Berbaloi kan?

2) Kakigori Kedua Dengan Harga RM 9.90

Kalau korang nak makan dessert je, jangan risau! Mykori ada jugak buat promosi beli 1 Mini Kakigori dan dapatkan yang kedua dengan hanya RM9.90. Memang best ni kalau bawak rakan rakan dan keluarga kan?

Promosi ramadan ini hanya berlangsung dari 25 Mac – 25 April sahaja jadi jangan lepaskan peluang ini! Untuk peminat dessert, Min ada satu tempat yang korang wajib try. Klik link ini untuk membaca artikel tersebut.

Lokasi

📍Mykori Dessert Cafe

Untuk mencari Mykori berdekatan anda, boleh lihat di sini.

📱Instagram : @mykoridessertcafe

📱Facebook: Mykōri Dessert Cafe

📱Twitter: @MykoriMy