Choco Dino CU

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Choco Dino CU

Jika anda berada di media sosial sejak kebelakangan ini, anda mungkin pernah melihat orang yang meracau tentang Choco Dino Milkshake daripada CU. Milkshake yang lazat dan dekaden ini dibuat dengan Coklat Ais Tandatangan CU, Choco Dino Sundae, dan di atasnya dengan Serbuk MILO untuk menambah kekayaan itu. Ia adalah hidangan yang sempurna untuk mana-mana penggemar coklat, dan ia pasti memuaskan hati manis anda.

Milkshake Choco Dino sangat popular sehinggakan CU telah melancarkan promosi istimewa sempena Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-66. Mulai sekarang sehingga 16 September, anda boleh dapatkan Milkshake Choco Dino pada pembelian kedua pada harga 66 sen sahaja! Sangat murah memandangkan harga biasa milkshake ialah RM7.99.

Choco Dino

Choco Dino CU (Facebook)

Untuk memesan Choco Dino Milkshake Kaw Kaw Kaw, hanya minta juruwang untuk “adds on” Milo shake anda. Mereka kemudiannya akan menambah satu sudu tambahan Choco Dino Sundae dan sejumlah besar Serbuk MILO. Hasilnya adalah anda akan mendappatkan minuman dengan milkshake yang sangat pekat dan berkrim. Tekan sini untuk dapatkan minuman dari Coffee Bean.

Jika anda sedang mencari hidangan yang lazat dan menyegarkan untuk meraikan Hari Kemerdekaan Malaysia, Choco Dino Milkshake Kaw Kaw Kaw adalah pilihan yang tepat. Pastikan anda menempahnya sebelum promosi tamat! Tekan sini untuk baca tentang TeaLive ada menu baru.

Choco Dino

Choco Dino CU (Facebook)

Berikut ialah beberapa sebab mengapa Milkshake Choco Dino begitu popular:

  • Ia dibuat dengan bahan-bahan berkualiti tinggi, termasuk Coklat Ais CU dan Serbuk MILO.
  • Ia pekat dan berkrim, dengan rasa coklat yang kaya.
  • Ia dihiasi dengan banyak Choco Dino Sundae.
  • Ia berpatutan, terutamanya dengan promo semasa.
  • Ia adalah hidangan yang sempurna untuk mana-mana penggemar coklat.

Jika anda sedang mencari milkshake yang sedap dan mengenyangkan, Choco Dino Milkshake dari CU pastinya berbaloi untuk dicuba. Pastikan anda menempahnya sebelum promosi tamat!

Jadi apa tunggu lagi? Pesan Milkshake Choco Dino anda hari ini dan rasai sendiri!

Location:

Instagram: https://www.instagram.com/cu_malaysia/

Facebook: https://www.facebook.com/Malaysia.CU/

Twitter: https://twitter.com/cu_malaysia?lang=en