Ayam Goreng Mcd 3X Spicy Kembali

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Ayam Goreng Mcd 3X Spicy Kembali

Pencinta makanan pedas, bergembiralah! McDonald’s Malaysia telah membawa balik Spicy Chicken McD 3X, dan ia lebih pedas berbanding sebelum ini. Tawaran masa terhad ini pasti menguji anda, tetapi ia juga pasti lazat.

Spicy Chicken McD 3X dibuat dengan adunan istimewa rempah ratus yang tiga kali ganda lebih pedas daripada Spicy Chicken McD asli. Ayam diperap dalam rempah selama 24 jam, yang membolehkan rasa benar-benar meresap ke dalam isinya. Ayam kemudian disalut dengan adunan rangup dan digoreng hingga sempurna.

ayam goteng 3x spicy

Ayam goreng McD 3x spicy (Facebook)

Hasilnya ialah ayam yang sangat beraroma, dengan kepedasan yang akan membuatkan anda teruja. Ayam itu dihidangkan bersama kentang goreng khas McDonald’s dan sos masam manis untuk membantu menambahkan selera. Orang utara kalau tak tahan pedas nak rasa pencuci mulut manis-manis boleh tekan di sini.

Spicy Chicken McD 3X kini boleh didapati di semua restoran McDonald’s di Malaysia. Jadi jika anda peminat makanan pedas, atau jika anda hanya mencari cabaran, pastikan anda mencubanya. Coffee bean juga ada menu baru boleh tengok di sini.

Jika anda sedang mencari hidangan ayam yang lazat dan mengenyangkan dengan kepedasan, Spicy Chicken McD 3X pastinya berbaloi untuk dicuba. Pastikan anda membawa segelas air.

ayam goreng 3x spicy

Ayam goreng McD 3x Spicy (Facebook)

Jadi apa tunggu lagi? Tempah Spicy Chicken McD 3X anda hari ini dan rasai sendiri bahangnya!

Lokasi:

Facebook: https://www.facebook.com/My.McDonalds/

Instagram: https://www.instagram.com/mcdonaldsmalaysia/

Website: https://www.mcdelivery.com.my/my/browse/menu.html?gclid=EAIaIQobChMIyY2ypsmGgQMVl28rCh0GkAT5EAAYASAAEgLU9fD_BwE&gclsrc=aw.ds