4Fingers Keluarkan Burger Jawbreakers Baru Untuk Peminat Burger!

You are currently viewing 4Fingers Keluarkan Burger Jawbreakers Baru Untuk Peminat Burger!

Peminat-peminat burger dan 4Fingers, ni lah masanya untuk korang serbu 4Fingers berdekatan korang dan try sendiri burger baru dari 4Fingers ni. Nampak menyelerakan kan? So tunggu apa lagi jom pergi 4Fingers hari ni jugak!

Harga pun boleh diterima lah sebab kita akan dapat burger yang besar beserta air dan fries yang memang sedap dari 4Fingers bermula dari RM19 tau.

Keju bersama roti burger yang lembut! Sedapnya!
Harga untuk korang refer nanti! Murah kan?
Chees-zilla, 4 keju dalam 1 burger. Confirm puas!
Burger besar ni dinamakan Monster Tower, memang besar betul kan!
Nampak simple je Chicky Crisp ni tapi mesti 1 pun tak cukup!

Tunggu apa lagi, sekarang dah available tau kat semua cawangan 4Fingers yang berdekatan dengan korang. Jangan lupa try!

Comments