Port Tepi Laut Yang Best di Kuantan! | Puteh Beach Bar

You are currently viewing Port Tepi Laut Yang Best di Kuantan! | Puteh Beach Bar

Korang pernah tak lepak dekat tepi pantai? Kalau tak pernah korang boleh try pergi ke satu port lepak yang best kat sebuah resort yang terkenal di Kuantan iaitu Adena Beach Resort.

Kalau korang nak tahu apa nama tempat yang best ni, namanya Puteh Beach Bar! Inilah bar yang terletak kat tepi laut tu. Nyaman je tau kalau korang lepak dekat sini dengan kawan-kawan korang. Kalau pergi waktu siang, bolehlah korang nikmati sunset yang cantik dekat pantai ni tau!

Bar yang dibuka seawal 11.30 pagi ni ada menyajikan pelbagai menu untuk dinikmati dan ditutup pada lewat malam. Kalau korang nak nikmati angin sepoi-sepoi bahasa tepi pantai, boleh lah datang waktu petang kan? Baru best! 

Korang nak tengok suasana kat Puteh Beach Bar ni tak?

Ni waktu malam, nampak macam wedding hall kan?
Tempat duduk yang selesa sesuai untuk pergi bersama seisi keluarga.
Barangan tersusun rapi di ‘kitchen’ bar ini.
Chocolate Milkshake!

Nampak menarik kan? Korang nak tahu tak apa lagi menu yang ada kat sini? Kalau nak tahu korang boleh klik link dekat gambar bawah ni!

Menarik kan menu yang terdapat kat sini? So tunggu apa lagi, jom kita pergi ke Puteh Beach Bar ni. Nak OOTD pun onz! 

📍 Puteh Beach Bar

Adena Beach Resort Off Jalan Kuantan – Kemaman Sungai Karang, Pantai Balok, 26080 Kuantan, Pahang

Google Maps: Puteh Beach Bar

Website: https://putehbeachbar.com/

Instagram: Puteh Beach Bar

Comments