Weeb Cafe: Antara Cafe unik Yang Ada Di Malaysia Bagi Peminat Anime

You are currently viewing Weeb Cafe: Antara Cafe unik Yang Ada Di Malaysia Bagi Peminat Anime

Weeb Cafe Tampin ialah kafe unik yang popular dengan peminat anime dan pemain permainan. Kafe ini dihiasi dengan poster dan patung bertema anime, dan menunya menampilkan pelbagai makanan dan minuman Jepun.

Makanan di Weeb Cafe Tampin sedap dan berpatutan. Menu ini menampilkan pelbagai jenis kegemaran Jepun, seperti ramen, sushi dan tempura. Terdapat juga pelbagai hidangan Barat yang disediakan, seperti burger dan pasta.

Weeb Cafe Tampin. Kafe ini menyediakan pelbagai pilihan kopi, teh dan smoothie. Minuman yang diperbuat daripada biji kopi panggang, biasanya dihidangkan panas atau sejuk. Tea minuman yang diperbuat daripada daun tumbuhan Camellia sinensis, biasanya dihidangkan panas atau sejuk.

Jika anda ingin merasai hidangan Western anda boleh pergi ke mulut cafe. Di sini juga Menyediakan Pelbagai jenis hidangan.

Weeb Cafe Tampin ialah tempat yang bagus untuk berehat dan menikmati suasana yang menyeronokkan dan santai. Makanannya lazat, minumannya berpatutan, dan kakitangannya ramah. Jika anda mencari tempat makan yang unik dan menyeronokkan di Tampin, Weeb Cafe pastinya berbaloi untuk dikunjungi.

Selain makanan dan minuman, Weeb Cafe Tampin turut menawarkan pelbagai aktiviti. Kafe ini mempunyai banyak pilihan permainan video, dan terdapat juga pentas kecil di mana muzik secara langsung kadangkala dipersembahkan.

Berikut ialah beberapa butiran tambahan tentang Weeb Cafe Tampin:

Waktu: Weeb Cafe Tampin dibuka dari 11 pagi hingga 9 malam, tujuh hari seminggu.

Lokasi: Weeb Cafe Tampin terletak di Stesen Bas Jalan Perhentian, Tampin, Negeri Sembilan.

Pembayaran: Weeb Cafe Tampin menerima wang tunai dan kad kredit.

Tempahan: Tempahan tidak diperlukan, tetapi ia disyorkan untuk kumpulan besar.

Weeb Cafe Tampin ialah tempat yang bagus untuk menikmati hidangan lazat bersama rakan atau keluarga. Makanannya sangat baik, perkhidmatannya mesra, dan suasananya menyeronokkan dan menarik. Jika anda mencari tempat makan yang bagus di Tampin, Weeb Cafe pastinya berbaloi untuk dikunjungi.

Location

📍Weeb Cafe

📍Bersebelahan DIY Bus station, Jalan perhentian bus station, 73000 Tampin, Negeri Sembilan

🗺️Google Maps https://maps.app.goo.gl/7y8foGM1PaCDmryu8

📲Instagram https://www.instagram.com/theweebcafee/

📲TikTok https://www.tiktok.com/discover/weeb-cafe