Wajah Baharu, Rasa Baharu – Minuman Jeli Buah-Buahan Malaysia, DRINME Memperkenalkan Tiga Perisa Funky Baharu

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Wajah Baharu, Rasa Baharu – Minuman Jeli Buah-Buahan Malaysia, DRINME Memperkenalkan Tiga Perisa Funky Baharu
  • Bersedia untuk menikmati masa yang lazat dengan perisa Lemonade, Mangga dan Beri Campuran baharu
  • Tersedia di peruncit terpilih di seluruh negara – termasuk Segi Cash & Carry, Mr. Dollar, Mr. DIY dan dalam talian melalui Shopee dan Lazada
  • Beli dan #ShowUsHowYouVibeWithDRINME sekarang dan berpeluang memenangi hadiah wang tunai RM500 serta baucar Nibou Shopee RM166
drinme mango
drinme mix berry
drinme lemonade

Foto di atas dari kiri: Barisan baharu minuman jeli datang dalam tiga perisa buah termasuk maggo, Lemonade dan Mix Berry.

Kuala Lumpur, 24 Oktober 2023 – Bersedia untuk menikmati hidangan buah-buahan yang menyeronokkan dengan DRINME, minuman jeli buah-buahan tempatan Malaysia. Dengan tiga perisa funky baharu Lemonade, Mango dan Mixed Berry, DRINME merintis cita rasa generasi baharu.

Minuman inovatif itu menggabungkan kebaikan jus buah-buahan dan rasa jeli untuk minuman yang sekaligus memuaskan hati. Khas untuk Gen Z, rangkaian perisa baharu DRINME hadir dalam pembungkusan terang yang serba baharu, menjelmakan minat luas dan pelbagai generasi baharu.

“Dengan barisan perisa segar dan pembungkusan baharu kami yang bertenaga, kami ingin menunjukkan kepada rakyat Malaysia, terutamanya Gen Z, bahawa minuman jeli boleh untuk semua orang. Walau apa pun gaya hidup aktif anda dalam laluan anda dengan cetusan rasa daripada minuman jeli buah DRINME kami, anda pasti akan bersemangat untuk menghadapinya dengan penuh keseronokan. Sama ada anda melepak dengan rakan-rakan, bermain skatepark, atau sekadar bersantai di rumah, DRINME ialah teman terbaik anda.,” kata Jowin Goh, Ketua Pegawai Operasi & Inovasi Nibou – syarikat induk DRINME.

Perisa Lemonade menampilkan sesuatu menarik dan menyegarkan yang menghilangkan dahaga dan membangkitkan deria. Sementara itu, perisa Mango menyajikan keseronokan tropika berkrim yang membawa anda ke syurga bersantai. Perisa Mix Berry ialah gabungan yang menarik yang memberikan cetusan rasa memberi anda kelebihan untuk menjalani hari anda.

Setiap tegukan DRINME juga didatangkan dengan semua vitamin C yang penting. Dengan cara ini pengguna bukan sahaja mendapat rasa setiap tegukan tetapi juga berkhasiat yang meningkatkan imuniti, mengekalkan kulit anda berseri dan meningkatkan aliran darah – dengan itu membantu anda kelihatan dan berasa hebat juga. DRINME juga disahkan Halal oleh Jakim dan memiliki pensijilan HACCP dan ISO yang diperlukan.

drinme fruty

Foto di atas dari kiri: Pengguna boleh mendapatkan minuman berperisa buah-buahan mereka di kedai fizikal dan dalam talian di Shopee dan Lazada

DRINME kini boleh didapati di peruncit terpilih di seluruh negara termasuk SEGI Cash & Carry, Ninso, Mr. Dollar, Best RM2 Plus, Setiaub Mr. DIY, Fantasy Jungle Food, Super Seven, Star Grocer, Allrich di Sabah dan melalui MinSiang Trading di Sarawak . DRINME juga boleh didapati untuk pembelian dalam talian melalui Shopee dan Lazada.

Bagi mereka yang ingin menerokai dunia perisa baharu, terdapat ganjaran tambahan di kedai. Melalui kempen #ShowUsHowYouVibeWithDRINME mereka, DRINME memberikan pemenang bertuah hadiah wang tunai RM500 serta baucar Nibou Shopee RM166. Untuk mengambil bahagian, pengguna hanya perlu membeli 1 karton DRINME, tangkap foto/video dengan minuman DRINME dalam sebarang perisa, hantarkannya ke suapan Instagram mereka serta tag @‌niboufnb.my dan akhirnya kongsikan resit pembelian mereka kepada DRINME melalui Halaman Instagram untuk pengesahan. Peraduan ini sedang berlangsung sehingga 27 November 2023.

Nibou ialah pengeluar makanan dan minuman yang mapan dengan lebih 18 tahun pengalaman industri. Organisasi ini mempunyai 4 barisan produk makanan dan minuman teras yang termasuk jeli & puding, kordial, madu berperisa dan minuman jeli di bawahnya dengan lebih daripada 1 juta produk dijual setiap tahun setakat ini.

Jangan lepaskan peluang ini untuk mencuba Drinme, minuman jeli buah-buahan pertama seumpamanya yang akan membuatkan anda teruja! Dari saat anda melihat DRINME pada rak atau pada skrin anda, anda akan tahu bahawa anda sedang menikmati sesuatu yang istimewa. Untuk maklumat lanjut tentang DRINME sila lawati https://nibou.com/fnb/.