Tastefully Food Expo Datang Lagi Bersama 2 Jejaka Hangat Dari Thailand Di Sunway Pyramid Convention Centre Pada 9 Jun – 11 Jun 2023 !

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Tastefully Food Expo Datang Lagi Bersama 2 Jejaka Hangat Dari Thailand Di Sunway Pyramid Convention Centre Pada 9 Jun – 11 Jun 2023 !

Panggilan kepada food hunters ! Tastefully Food Expo telah kembali lagi untuk bulan Jun. Untuk mereka yang tidak tahu Tastefully Food Expo ini adalah festival makanan terbesar yang ada di Malaysia. Terdapat pelbagai jenis makanan dari vendor kecilan hingga vendor jenama besar. Mereka juga telah menghubungkan pemilik jenama kepada pengguna dengan penuh citarasa melalui rangkaian mereka yang luas dan menyokong aliran perniagaan dan perdagangan dalam pasaran pakar Makanan, Halal, Kesihatan dan Digital.

Tastefully Food Expo

Sebelum ini Tastefully Food Expo telah berada di Mid Valley pada bulan Mei yang lepas. Tapi bulan Jun ini Tastefully Food Expo akan berada di Sunway Pyramid Convention Centre bermula 9 Jun hingga 11 Jun 2023. Kali ini mereka tiada tema yang ditetapkan jadi pelbagai jenis makan Halal akan berada di sana. Pelbagai jenis makanan dari makanan berat hingga pencuci mulut dan mereka juga ada jemputan istimewa untuk korang peminat makanan thai.

Pelbagai Vendor Tempatan

Selain itu, Tastefully Food Expo telah mengabdikan diri mereka untuk membantu pemilik jenama mengurus pemasaran produk mereka dengan membuat kempen, aktiviti interaktif, pemasaran produk dan pengiklanan dengan saluran jualan dan rakan kongsi bersatu kami. Mereka juga memiliki platform 6-dalam-1 dimana mereka menghubungkan dengan lebih banyak makanan beretika, seni dan muzik kepada dunia untuk dinikmati oleh orang ramai, daripada Dalam Talian ke Luar Talian ke Metaverse, daripada perniagaan ke perniagaan kepada pelanggan.

vendor tempatan

Di sini, di Tastefully, mempunyai rangkaian yang besar dengan lebih 21,000 industri makanan dan lebih 800K pelawat melawat ekspo mereka. Mereka juga ada menjalan ekspo makanan di beberapa tempat lain untuk memudahkan mereka yang jauh tak dapat datang ke kawasan tertentu.

Jemputan Istimewa

Meet & Greet_Dee&Wow

Tastefully Food Expo telah menjemput dua jejaka hangat dari Thailand untuk membuat Meet & Greet sambil melakukan demonstrasi masakan thai. Mereka adalah Wow dan Dee. Mereka akan membuat dua sesi iaitu sesi pertama jam 11 pagi manakala sesi kedua pada jam 2 petang. Wow dan Dee akan hadir pada tarikh 10 Jun 2023, kepada peminat mereka boleh hadir ke Tastefully Food Expo di Sunway Pyramid dan anda boleh sertai challenge untuk menang bergambar secara eksklusif bersama Wow dan Dee. Boleh klik sini untuk maklumat lanjut.

premium coklat

Bukan itu sahaja korang juga berpeluang memenangi lucky draw, mendapat limited edition goodies bag giveaway dan free gift with your purchase. Sebenarnya banyak lagi aktiviti menarik Tastefully Food Expo kali ini. Kalau korang nak tahu, korang kena datang beramai-ramai bawa family dan kawan-kawan datang ke sini. Ini adalah syurga makanan untuk food hunters yang suka mencuba makanan baru. Jangan lupa hadir pada 9 Jun – 11 Jun 2023 di Tastefully Food Expo, Sunway Pyramid Convention Centre !


Tastefully Food Expo, 9 Jun – 11 Jun 2023

Entrance fee: Free
Masa: 10am – 10pm
Location:
Sunway Pyramid Convention Centre , Selangor
3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 47500 Petaling Jaya, Selangor
Website: https://www.tastefullyexpo.com
Google Maps: https://goo.gl/maps/MwR8aNTv24njFWab9