Tony Roma’s: Melancarkan Hidangan Sizzling Sirloin Steak Baharu di Malaysia

 • Post author:
 • Post category:Makan / News
 • Reading time:6 mins read
You are currently viewing Tony Roma’s: Melancarkan Hidangan Sizzling Sirloin Steak Baharu di Malaysia

Tony Roma’s, rangkaian restoran Amerika yang popular, baru-baru ini telah melancarkan hidangan Sizzling Sirloin Steak baharu di Malaysia. Hidangan ini dibuat dengan stik sirloin yang berair dan lembut yang dimasak dengan sempurna dan dihidangkan di atas pinggan panas yang mendesis. Stik dihiasi dengan sos pilihan anda, seperti keju cendawan, demi-glace atau biji lada. Hidangan ini juga disertakan dengan dua bahagian, seperti kentang tumbuk, kentang goreng atau sayur-sayuran.

Tony Roma's

Tony Roma’s (Facebook)

Sizzling Sirloin Steak adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang mencari hidangan yang lazat dan menyelerakan. Steak dimasak mengikut tempahan dan pasti menggembirakan. Pinggan panas yang mendesis membuatkan stik tetap hangat dan berair, dan sos menambah rasa yang lazat pada hidangan. Bahagian tepi juga merupakan cara terbaik untuk melengkapkan hidangan dan melengkapkan rasa.

Sizzling Sirloin Steak boleh didapati di semua restoran Tony Roma di Malaysia. Harga berbeza-beza bergantung pada lokasi dan pilihan sos, tetapi biasanya sekitar RM60. Kalau nak rasa steamboat sedap boleh tekan di sini.

Mengapa anda perlu mencuba Steak Sirloin Sizzling Tony Roma?

Terdapat banyak sebab mengapa anda perlu mencuba Steak Sirloin Sizzling Tony Roma. Berikut adalah beberapa:

 • Steaknya berair dan lembut.
 • Stik dimasak dengan sempurna.
 • Stik dihidangkan di atas pinggan panas yang mendesis, yang memastikan ia hangat dan berair.
 • Steak disertakan dengan sos pilihan anda, jadi anda boleh menyesuaikannya mengikut citarasa anda.
 • Hidangan ini juga dilengkapi dengan dua bahagian, jadi anda boleh mendapatkan hidangan yang lengkap.
Tony Roma's

Tony Roma’s (Facebook)

Cara memesan Steak Sirloin Sizzling Tony Roma

Untuk memesan Tony Roma’s Sizzling Sirloin Steak, hanya pergi ke restoran Tony Roma’s terdekat anda dan minta hidangannya. Pelayan akan bertanya kepada anda bagaimana anda ingin stik anda dimasak dan sos yang anda mahukan. Mereka juga akan bertanya kepada anda apakah bahagian yang anda mahukan. Tekan di sini untuk melihat menu baru dari Burger King.

Perkara yang diharapkan apabila anda memesan Steak Sirloin Sizzling Tony Roma

Apabila anda memesan Tony Roma’s Sizzling Sirloin Steak, anda boleh mengharapkan hidangan yang lazat dan menyelerakan. Steak akan dimasak dengan sempurna dan akan dihidangkan di atas pinggan. Steak akan ditambah dengan sos pilihan anda dan akan datang dengan dua bahagian.

Petua untuk menikmati Steak Sirloin Sizzling Tony Roma

Berikut ialah beberapa petua untuk menikmati Steak Sirloin Sizzling Tony Roma:

 • Pesan stik anda yang dimasak mengikut citarasa anda. Tony Roma’s menawarkan pelbagai pilihan masakan, jadi anda boleh memasak stik anda dengan cara yang anda suka.
 • Pilih sos yang anda suka. Tony Roma’s menawarkan pelbagai sos, jadi anda boleh mencari sos yang anda suka.
 • Pasangkan stik anda dengan dua bahagian yang anda nikmati. Tony Roma’s menawarkan pelbagai hidangan, jadi anda boleh membuat hidangan yang anda sukai.
 • Luangkan masa anda dan nikmati hidangan anda. Sizzling Sirloin Steak ialah hidangan yang lazat dan menyelerakan, jadi luangkan masa anda dan nikmatinya.

Kesimpulan

Tony Roma’s Sizzling Sirloin Steak ialah hidangan lazat dan menyelerakan yang pasti menggembirakan. Steaknya berair dan lembut, dan ia dimasak dengan sempurna. Steak dihidangkan di atas pinggan panas yang menjadikannya hangat dan berair. Steak disertakan dengan sos pilihan anda, dan hidangan itu juga disertakan dengan dua bahagian.

Lokasi:

Facebook: https://www.facebook.com/TonyRomasMalaysia/

Instagram: https://www.instagram.com/trmalaysia/

Website: https://www.tonyromas.com.my/?fbclid=IwAR23HkXjXCklUihC-ao6VEYuDb1qKUICZR6DWiP1hQMMrkHHpUnjSZO8ryw

Curated by Affan Rosdi