Meraikan Makanan, Keseronokan dan Keluarga Pada Hari Ulang Tahunnya Yang Kedua: NMooMoo Menyediakan Semua Makanan Dengan Festival Makanan Moomazing

  • Post author:
  • Post category:Makan / News / Viral
  • Reading time:6 mins read
You are currently viewing Meraikan Makanan, Keseronokan dan Keluarga Pada Hari Ulang Tahunnya Yang Kedua: NMooMoo Menyediakan Semua Makanan Dengan Festival Makanan Moomazing

Foodies tempatan dari semua peringkat umur dapat mempersiapkan untuk menikmati pengembaraan gastronomi sebagai platform penghantaran makanan Nmoomoo merayakan ‘ulang tahun’ ke-2nya – dengan Festival Makanan Moomazing. Ditaja oleh Halo Telco dan Musii, perayaan itu akan berlangsung dari 26 hingga 28 Mei 2023, Jumaat hingga Ahad, di Carpark B, Stadium Bukit Jalil. Perayaan ini akan berlangsung dari pukul 12 tengah hari hingga 10 malam pada hari Jumaat, dan dari 10.00 pagi hingga 10.00 malam pada hari Sabtu dan Ahad.

Salah satu perkhidmatan penghantaran makanan yang paling pesat berkembang di Malaysia, Nmoomoo bermula sebagai aplikasi penghantaran makanan kejiranan, dan kini menyampaikan makanan dan bahan makanan dari lebih daripada +4,000 peniaga di Lembah Klang. Platform untuk peniaga dan pelanggan, matlamat utama Nmoomoo adalah untuk membantu perniagaan kecil mencapai pelanggan baru, meningkatkan jualan, dan mewujudkan kesedaran jenama, sambil menghubungkan pelanggan ke pelbagai restoran dan permata tempatan di sekitar mereka.

Makanan Yang Baik Untuk Moo-d Yang Baik

food festival

Dengan tujuan menjadi hab untuk makanan dan peminat masakan, Festival Makanan Moomazing menjanjikan menjadi kegembiraan gastronomi untuk satu dan semua. Perayaan ini mempunyai pelbagai jenis vendor makanan yang menyajikan segala-galanya dari makanan tradisional Malaysia ke masakan antarabangsa, dengan sesuatu yang sesuai dengan selera anda.

“Perayaan ini lebih daripada sekadar perayaan untuk kami. Kami adalah jenama tempatan yang pertama dan paling utama, dan menyokong perniagaan berasaskan makanan kecil adalah sebab utama di sebalik pengasas kami, “saham Francis Chio, Pengurus Jualan & Pemasaran Nasional, Nmoomoo, sambil menambah” Kami mahu perayaan menjadi tempat di mana semua orang , dari Mak Cik Kuih dan Pak Cik Burger, kepada gabungan perniagaan F & B kali pertama boleh mula mengawasi dan mengembangkan pangkalan pelanggan mereka di Klang Valley-sebuah komuniti vendor makanan dan pencinta makanan. Festival Makanan Moomazing adalah satu cara untuk menyerlahkan pelbagai jenis vendor dan pilihan makanan yang tersedia untuk orang ramai, dan untuk meraikan sejauh mana kami datang sejak kami mula -mula bermula. “

Keseronokan dan Bergembira untuk Penggemar Makanan dan Keluarga

Di luar makanan dan pembelian makanan, pelawat boleh mengambil bahagian dalam pelbagai aktiviti yang berkaitan dengan makanan yang menyeronokkan, seperti cabutan bertuah, ruang angin, serta gerai foto percuma dan penebusan goodie, dan kawasan kanak-kanak untuk menjaga pelawat muda dihiburkan. Dengan pelbagai aktiviti, pelawat pasti mempunyai pengalaman yang tidak dapat dilupakan.

Sebagai tambahan kepada makanan dan aktiviti, perayaan ini menawarkan barisan muzik dan hiburan secara langsung untuk memastikan pengunjung dihiburkan sepanjang hari, termasuk kecelakaan maskot Nmoomoo yang comel, Moo Moo dan Nii Nii. Groove ke lagu-lagu muzik secara langsung dan nikmati penghibur jalanan, persembahan bersorak, dan aktiviti lain. Tetapi menikmati makanan yang baik dan lagu-lagu yang baik bukanlah semua yang akan dilakukan oleh pelawat!

Meraikan komuniti yang telah menjadikan mereka apa yang mereka ada sekarang, Nmoomoo juga bertujuan untuk menunjukkan betapa mereka menghargai sokongan – dengan memberikan kembali kepada komuniti yang sama. Selaras dengan ini, sebahagian daripada dana yang dikumpulkan dari acara itu akan disalurkan ke arah usaha kedermawanan oleh lengan tanggungjawab sosial korporat Nmoomoo. Dana yang dibangkitkan dari festival ini akan menjadi sebahagian daripada sumbangan kepada Persatuan Rakyat Miskin Malaysia, Kelab Anak Muda Bandar Tun Razak, dan Persatuan Penduduk PPR Taman Mulia, yang bermaksud bahawa pelawat perayaan dapat memenuhi citarasa mereka sambil menyumbang kepada penyebab yang layak.

Jumpa Di Sana

food fest

Tiket kemasukan ke festival boleh dibeli di lapangan pada hari perayaan, atau melalui aplikasi Nmoomoo. Harga pada RM 10.00 setiap tiket, dengan kemasukan percuma untuk kanak -kanak di bawah 12 tahun dan orang dewasa berusia 55 tahun ke atas, yuran penyertaan memberikan baucar makanan pelawat bernilai jumlah bayaran yang akan digunakan sepanjang perayaan. Aplikasi itu sendiri boleh didapati di App Store dan Google Play untuk pengguna iPhone dan Android masing -masing.

Pengunjung juga boleh menggunakan aplikasi Nmoomoo semasa perayaan untuk memesan makanan, dengan pilihan pembayaran berikut – Nmoomoo Balance; Sistem pembayaran dalaman dalam aplikasi Nmoomoo, e-wallet, perbankan dalam talian, atau kad kredit.

Ikuti perkembangan dan dapatkan semua kemas kini terkini tentang Festival Makanan MooMazing, melalui halaman Instagram dan Facebook NMoo – dan bersiap untuk meraikan keseronokan, bersama keluarga, dan semua makanan – resipi yang sempurna untuk bersenang-senang dengan orang tersayang anda .

Mengenai Nmoomoo

Nmoomoo adalah aplikasi penghantaran makanan yang melayani Klang Valley dan Johor Bahru. Pada bulan Mei 2021, Nmoomoo bermula sebagai aplikasi penghantaran makanan kejiranan dan kini mempunyai lebih daripada 4,000+ peniaga dalam aplikasi kami termasuk francais tempatan seperti Coco Loca, US Pizza dan Jom Cha oleh Farm Fresh. Dengan moto kami “Makanan Baik Moo ~ ing 2U”, kami berhasrat untuk membawa yang terbaik dari F & B tempatan kepada pengguna kami. Kami disebut dalam aplikasi penghantaran makanan 15 di Malaysia 2023. Semak kami di nmoomoos.com, ikuti kami di Facebook (Nmoomoo) & Instagram (@nmoomy).

Pertanyaan, sila hubungi:

Sherwina Deepa
Account Executive, Elliot & Co.
HP: +6012 791 9269
E -mel: sherwina@elliotcommunications.com