Memperkenalkan Warna Baharu Edisi Terhad Bagi Cosmic Cookware: Blue Pea

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Memperkenalkan Warna Baharu Edisi Terhad Bagi Cosmic Cookware: Blue Pea

Cosmic Cookware, jenama yang digemari oleh tukang masak di rumah, teruja untuk mengumumkan ketibaan koleksi alat memasak terbarunya, kini tersedia dalam warna baharu yang mempesonakan: Blue Pea. Dengan misi untuk mengisi dapur anda dengan warna-warna yang menenangkan, Cosmic Cookware membawakan anda tambahan yang menawan pada ruang masakan anda.

Direka bentuk untuk menggabungkan estetika dan fungsi, koleksi Blue Pea yang memukau membolehkan anda menyelitkan ketenangan ke dalam setiap hidangan. Sama ada anda sedang menyediakan hidangan yang lazat untuk orang yang anda sayangi atau mencari hadiah yang sesuai untuk berkongsi detik dapur yang dihargai, koleksi alat memasak Blue Pea pasti akan memberi inspirasi kepada kreativiti masakan anda.

7-Piece Set

Untuk pasangan yang lengkap boleh juga beli Cosmo Utensil Set 3 pcs.

Koleksi alat memasak Blue Pea yang indah dibuat menggunakan sebatian seramik semulajadi yang bebas daripada bahan kimia dan toksin berbahaya, walaupun terdedah kepada haba melampau. Bukan sahaja produk Kosmik dibuat tanpa bahan toksik seperti TEFLON (PTFE), PFOA, Kadmium, Plumbum dan “bahan kimia selamanya” yang lain, setiap alat memasak disalut dengan salutan seramik ILAG yang diperakui Switzerland yang dijamin tidak toksik dan tidak melekat.

7-Piece-Set

Koleksi edisi terhad ini menampilkan pelbagai jenis barangan terlaris Cosmic Cookware, termasuk Cosmo Pan serba boleh, Cosmo Casserole, Cosmo Fry dan Cosmo Saucepan yang terkini. Melengkapkan keperluan ini ialah rangkaian aksesori dapur seperti Set Perkakas Cosmo, Cosmo Mitts dan Cosmic Tote – semuanya dihiasi dengan warna Blue Pea yang menenangkan.

7-Piece+Utensil+Mitt

Cosmic Cookware bertujuan untuk meningkatkan pengalaman memasak anda, sama ada anda mencipta karya agung masakan atau menikmati detik berharga bersama keluarga dan rakan anda. Koleksi alat memasak ini direka dengan teliti untuk lebih daripada sekadar dapur anda—ia direka untuk memperkayakan kehidupan anda.

Alami ketenangan koleksi Blue Pea hari ini. Lawati www.cosmiccookware.com untuk meneroka keseluruhan rangkaian set alat memasak dan kuali individu, dan bawakan sentuhan ketenangan ke dapur anda.

Kalau korang nak beli koleksi lain boleh shop di ShopeeMall: Koleksi Carote IceCream