Cipta Dan Rasai Momen Paling Nikmat Dengan Perisa Baharu Pejoy Dari Glico!

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Cipta Dan Rasai Momen Paling Nikmat Dengan Perisa Baharu Pejoy Dari Glico!

KUALA LUMPUR, Malaysia – 29 September 2023 – Glico Malaysia telah memperkenalkan dua perisa keluarga Pejoy premium baharu – Perisa Coklat Belgium dan Perisa Susu Vanila Hokkaido. Biskut ini, dipenuhi dengan isi krim yang kaya, direka untuk memberikan kelonggaran dan kelonggaran bagi individu yang mencari saat-saat bersantai.

Coklat Belgium dan Susu Hokkaido Vanila dihasilkan daripada 100% tepung gandum yang diimport dan dibakar secara pakar, memastikan pengalaman yang lazat untuk pengguna.

Ketua Pemasaran Glico Malaysia Yvonne Teh (kiri) bersama Pengarah Urusan Glico Malaysia Kenny Ng (kanan)
Ketua Pemasaran Glico Malaysia Yvonne Teh (kiri) bersama Pengarah Urusan Glico Malaysia Kenny Ng (kanan)

Glico, sebuah syarikat Asia Tenggara yang diasaskan di Osaka pada tahun 1922, telah menyambut ulang tahunnya yang ke-100. Misi syarikat ialah “Hari yang lebih sihat, Kesejahteraan sepanjang hayat,” mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan melalui penyelidikan dan inovasi.

Pengarah Urusan Kenny Ng berhasrat untuk memperkenalkan gaya hidup ini secara global, menjadikan Malaysia negara Asia Tenggara ketiga yang menikmati perisa Pejoy. Glico percaya pada penjagaan diri dan kesejahteraan keseluruhan, bertujuan untuk membantu individu berehat dan berehat di tengah-tengah kehidupan yang sibuk. Syarikat itu berhasrat untuk menjadikan Pejoy sebagai pilihan utama untuk menikmati snek yang penuh perhatian.

Produk dari Glico Malaysia
Produk dari Glico Malaysia

Glico Malaysia sedang melancarkan kempen promosi di lokasi utama seperti KL Sentral dan Bukit Bintang untuk memperkenalkan perisa Pejoy baharunya kepada pengguna Malaysia. Kempen ini akan menampilkan TVC, tapak luar rumah, dan gerai promosi di Wisma FGV, Menara 1 Sentrum, Avenue K dan Menara 1 Sentrum untuk mempamerkan kempen #ReclaimYourCalm.

Shopee Malaysia menawarkan perisa Coklat Belgium dan Susu Vanilla Hokkaido Pejoy di pasar raya utama seperti Aeon, Jaya Grocer dan Village Grocer. Tingkatkan detik peribadi anda dengan hidangan yang menarik ini dan ikuti hashtag #ReclaimYourCalm di media sosial.

Untuk pertanyaan media, sila hubungi:

Claire Ho
Pengurus Komunikasi Korporat Serantau, Glico Asia Pacific Pte. Ltd.
glico-singapore@glico.com