McDonald’s Malaysia X NewJeans

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing McDonald’s Malaysia X NewJeans

McDonald’s Malaysia sedang bekerjasama dengan kumpulan K-pop NewJeans untuk memeriahkan lagi. Kerjasama itu termasuk keluaran dua tawaran baharu: Spicy Crispy Chicken Burger dan Spicy Crispy Chicken Wrap.

Mcdonald

McDonald X NewJeans (Facebook)

Spicy Crispy Chicken Burger adalah kegemaran peminat, Spicy Crispy Chicken Wrap ialah item baharu yang mengandungi coklat cincang. Kedua-dua item dibuat dengan patty ayam rangup khas McDonald, yang disalut dengan sos pedas. Boleh tengok di sini kepada peminat dessert.

Mcdonald

McDonalds X NewJeans (Instagram)

Selain barangan makanan baharu:

McDonald’s Malaysia juga menganjurkan Misi Tarian Ayam McDonald’s. Peminat boleh mengambil bahagian dalam misi itu dengan menyiarkan video mereka menari dengan Lagu Ayam McDonald’s di Instagram dengan hashtag #McDChickenDance. Perlawanan akhir besar misi itu akan diadakan pada 17 September di restoran McDonald’s Bukit Bintang.

McDonald

McDonald X NewJeans (Instagram)

Kerjasama antara McDonald’s Malaysia dan NewJeans adalah cara terbaik untuk peminat menunjukkan sokongan mereka kepada kumpulan itu dan mencuba beberapa makanan baharu dan lazat. Spicy Crispy Chicken Burger dan Spicy Crispy Chicken Wrap kedua-duanya pasti menggembirakan peminat makanan pedas, dan Misi Tarian Ayam McDonald’s ialah cara yang menyeronokkan untuk peminat melibatkan diri dalam kerjasama itu. Kalau nak cari kedai makan menarik di KL boleh tengok sini.

Lokasi

McDonald Malaysia

Instagram: https://www.instagram.com/mcdonaldsmalaysia/

Facebook: https://www.facebook.com/My.McDonalds/

Website: https://www.mcdelivery.com.my/my/browse/menu.html

Article curated by Affan Rosdi