RASAI YANG TERBAIK DARI KEDUA-DUA DUNIA DENGAN MARRYBROWN CHEESY GARLIC SENSATION!

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:6 mins read
You are currently viewing RASAI YANG TERBAIK DARI KEDUA-DUA DUNIA DENGAN MARRYBROWN CHEESY GARLIC SENSATION!

Rangsang selera anda dengan gelombang yang memikat dengan kebaikan bawang putih dan keju yang menggiurkan.

MALAYSIA, 18 OKTOBER 2023 – Bersedia untuk memulakan pengembaraan rasa yang memikat dengan Marrybrown, restoran fastfood tempatan terbesar, memperkenalkan Cheesy Garlic Sensation! Dikraf khas untuk citarasa rakyat Malaysia, Marrybrown menjemput peminatnya untuk menikmati kebaikan berperisa bawang putih dan keju bermula hari ini sehingga Disember.

Rasai yang terbaik dari kedua-dua dunia dengan Marrybrown Cheesy Garlic Sensation!

Sentiasa membawa ‘sesuatu yang berbeza’ kepada pelanggan, kali ini, Marrybrown menyajikan pelbagai rasa yang lazat yang akan membuat peminat Memang Best mereka ingin lebih banyak lagi. Menu baru ini menampilkan siri penawaran yang mengujakan, termasuk Double Cheesy Garlic Chicken Burger, Cheesy Garlic Chicken, Cheesy Garlic Chicken Meatballs, Triple Cheesy Bowl, Cheese Stick, dan mango pie.

“Marrybrown sentiasa menjadi salah satu tempat makan segera yang paling disayangi di Malaysia, dan komitmen kami untuk melayani pelanggan kami dengan pilihan yang inovatif sentiasa menjadi keutamaan kami. Kami menyedari bahawa rakyat Malaysia sentiasa mencari pengalaman kulinari baru dan trendi, itulah sebabnya kami memperkenalkan Cheesy Garlic Sensation – gabungan rasa yang direka untuk dinikmati oleh semua!” kata Dato’ Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.

Bermula dengan Cheesy Garlic Chicken Meatballs yang diisi dengan keju dan dilimpahi dengan kuah savoury yang pekat. Peminat boleh mencelup bebola daging dalam sos bawang putih sebagai hidangan pembuka selera yang sedap. Peminat boleh menikmatinya sebagai kombo yang disertakan dengan segelas Coca-Cola menyegarkan mulai dari RM21.99. Peminat keju juga dijemput untuk mencuba Triple Cheesy Bowl yang bermula dari RM17.50. Nikmati simfoni rasa dengan kombinasi kentang putar, stick keju, dan bebola daging, dicelup dengan kuah dan sos keju bawang putih.

Marrybrown's Cheesy Garlic Chicken Meatballs Combo
Marrybrown’s Cheesy Garlic Chicken Meatballs Combo

Bagi peminat yang mencari makanan yang berat, pilihlah Double Cheesy Garlic Chicken Burger Combo yang menampilkan patty ayam yang lazat dipadankan dengan dua keping stick keju mozzarella yang digoreng rangup dan dilimpahi dengan sos bawang putih yang sedap, bermula dari RM22.99. Bagi mereka yang ingin menambahkan sentuhan kepada ayam goreng rangup asli Marrybrown, cuba 2-pc Cheesy Garlic Chicken Combo yang dilapisi dengan keju dan sos bawang putih dari RM23.99. Nikmati makanan berat dengan Cheesy Garlic Chicken Box Meal di mana peminat boleh menikmati 1 keping Cheesy Garlic Chicken dan Double Cheesy Garlic Chicken Burger, dengan harga bermula dari RM27.50. Hidangan kombo disertakan dengan kentang goreng biasa dan segelas Coca-Cola.

Marrybrown's Double Cheesy Garlic Chicken Burger Combo
Marrybrown’s Double Cheesy Garlic Chicken Burger Combo
Marrybrown's 2-pc Cheesy Garlic Chicken Combo
Marrybrown’s 2-pc Cheesy Garlic Chicken Combo
Marrybrown's Cheesy Garlic Chicken Box Meal
Marrybrown’s Cheesy Garlic Chicken Box Meal

Bagi penutup manis untuk makanan yang lazat, Marrybrown menawarkan Mango Pie yang dihasilkan dengan mangga yang juicy dan lazat, dengan harga bermula dari RM4.50 sebagai tambahan kepada sebarang hidangan. Pencinta keju yang tidak rasa puas dengan hidangan keju yang disediakan juga boleh menambah Cheese Sticks (3 keping) kepada mana-mana hidangan dari RM7.90.

“Kami dengan penuh semangat menantikan ulasan positif dan maklum balas berharga dari pelanggan yang kami kasihi ketika mereka menikmati ciptaan kulinari berperisa keju dan bawang putih kami yang menggoda. Sementara kami terus berinovasi dan berusaha untuk kecemerlangan kulinari, kami berharap untuk mendedahkan lebih banyak tambahan menarik ke dalam menu kami dalam masa terdekat, memastikan deria rasa pelanggan kami sentiasa dimanjakan dengan pengalaman baru dan menarik,” demikian Dato’ Joshua.

Pada masa ini, Marrybrown melayani berjuta-juta pelanggan di lebih daripada 500 restoran di 16 negara dengan matlamat untuk memberikan standard kualiti, perkhidmatan, kebersihan, dan nilai tertinggi bagi pengalaman makan yang sempurna.

Untuk maklumat lanjut berkenaan Marrybrown, MB App, promosi dan servis penghantaran, sila layari:

Website: https://marrybrown.com/
MB App: https://mbapp.marrybrown.com/
Facebook: Marrybrown Malaysia
Instagram: Marrybrownmyc
TikTok: Marrybrownmy
Threads: Marrybrownmy
YouTube: Marrybrown TV

Curated by Nada Fariza