Makan Burger Pun Nak Kena Buang Sayur?

  • Post author:
  • Post category:Makan / Moden
  • Reading time:1 mins read
You are currently viewing Makan Burger Pun Nak Kena Buang Sayur?

Dalam banyak-banyak manusia di dunia ni, macam-macam cita rasa yang ada. Ada suka makan pedas, ada yang tak suka. Ada yang suka makanan manis, ada yang tak. 

Walaubagaimanapun, semua orang mempunyai cita rasa masing-masing.

Kalau makan nasi goreng, mesti ada yang asing sayur dekat tepi sebab tak suka makan sayur.

nasi goreng tanpa sayur

Dan juga yang makan dengan sayur.

nasi goreng sayur

Bila makan burger, selalunya memang akan ada sayur. Tapi ada juga yang tak suka sayur tu selalu minta tak nak sayur ataupun bila dapat yang ada sayur, mesti kena buang sayur dari burger.

burger buang sayur

Ada juga sejenis yang suka tambah macam-macam dekat dalam burger.

burger tambah semua bahan

Oreo ialah biskut sandwich yang mempunyai cream ditengah-tengah dan biskut diluar. Tapi pelbagai cara yang dilakukan untuk makan Oreo. 

Ada yang makan macam biasa.

Ada yang suka makan dengan mengasingkan biskut dan cream.

oreo asing

Dan ada juga yang suka makan dengan susu.

oreo dan susu

Tidak kisah lah bagaimana pun cara untuk nak menikmati makanan-makanan ini. Yang penting, kita dapat menikmatinya!

Lihat video ringkas ini di Facebook Purple Durian!

Comments