Randevu Coffee: Kedai Kopi Baru Untuk Peminat Kopi di Wangsa Maju.

 • Post author:
 • Post category:Makan / Viral
 • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Randevu Coffee: Kedai Kopi Baru Untuk Peminat Kopi di Wangsa Maju.

Randevú Coffee Wangsa Maju adalah sebuah kedai kopi baru di buka di 37, Jalan Wangsa Delima 5, Pusat Bandar Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia. Ia terkenal dengan suasana yang selesa, kakitangan yang mesra, dan kopi yang lazat.

Randevu Coffee

Randevu Coffee (Instagram)

Kedai kopi dibuka dari 7 pagi hingga 11 malam setiap hari, dan ia menawarkan pelbagai jenis minuman kopi, termasuk espresso, cappuccino, latte dan mocha. Randevú Coffee juga menyajikan pelbagai jenis makanan, seperti pastri, sandwich dan salad. Peminat dessert di Gombak boleh tekan di sini.

Selain kopi dan makanannya, Randevú Coffee juga terkenal dengan persembahan muzik secara langsung. Kedai kopi menganjurkan muzik secara langsung setiap malam dalam seminggu, dan ia menampilkan pelbagai genre, termasuk jazz, blues dan folk.

Randevu Coffee

Randevu Coffee (Instagram)

Randevú Coffee ialah tempat yang bagus untuk berehat dan menikmati secawan kopi bersama rakan atau keluarga. Ia juga merupakan tempat yang bagus untuk membawa komputer riba membuat kerja anda atau sekadar menikmati muzik secara langsung. Kalau nak rasa ice cream baru boleh tekan di sini.

Berikut ialah beberapa ulasan daripada Peta Google:

 • “Saya suka datang ke Randevú Coffee untuk minum kopi dan muzik secara langsung. Kakitangan sentiasa mesra dan suasananya sangat selesa.” – 5 bintang
 • “Kopi di Randevú Coffee sedap dan muzik secara langsung sentiasa hebat. Saya sangat mengesyorkan kedai kopi ini kepada sesiapa yang mencari tempat untuk berehat dan menikmati secawan kopi.” – 5 bintang
 • “Kopi Randevú ialah kedai kopi kegemaran saya di Wangsa Maju. Kopinya sentiasa segar dan kakitangannya sangat mesra. Saya juga menyukai persembahan muzik secara langsung.” – 5 bintang

Jika anda mencari tempat yang bagus untuk menikmati secawan kopi di Wangsa Maju, saya sangat mengesyorkan Randevú Coffee. Anda tidak akan kecewa!

Randevu Coffee

Randevu Coffee (Instagram)

Randevu Coffee

Randevu Coffee (Instagram)

Berikut ialah beberapa perkara tambahan yang mungkin anda ingin ketahui tentang Kopi Randevú:

 • Mereka menawarkan Wi-Fi percuma.
 • Mereka mempunyai pelbagai pilihan tempat duduk, termasuk tempat duduk dalaman dan luaran.
 • Ia boleh diakses dengan kerusi roda.
 • Mereka mesra haiwan peliharaan.
 • Mereka menawarkan perkhidmatan katering.

Saya harap maklumat ini berguna!


Lokasi:

Randevu Coffee, Wangsa Maju.

Maps: https://maps.app.goo.gl/ZfU9Uf4ZWStVUFA38

Instagram: https://www.instagram.com/randevucoffee/

Website: https://www.eatdrinkkl.com/posts/snapshot/randevu-coffee-wangsa-maju-25ffbf43-c66d-4ac0-9d1b-870b74c55426

Article curated by Affan Rosdi