Sharnaaz Ahmad Buka Kedai Ice Cream

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Sharnaaz Ahmad Buka Kedai Ice Cream

Sharnaaz Ahmad yang merupakan seorang pelakon telah membuka cawangan Ice Cream yang ke lima. Kedai icre cream yang diberi nama Hello berkonsepkan warna biru merupakan hadiah hari ulang tahunnya yang ke 38 iaitu pada 30 ogos.

hello ice cream

Hello Ice Cream (Facebok)

Menurutnya lagi beliau akan membuka satu lagi cawangan Hello ice cream dalam masa yang terdekat. Hello ice cream boleh didapati di Mahkota Parade, 1 Utama, Menara Mustapha Kamal, Jakel Mall dan KTCC Mall. Hello Ice Cream ialah kedai yogurt sejuk beku di Malaysia yang menawarkan alternatif yang lebih sihat kepada ais krim tradisional. Yogurt mereka dibuat dengan susu segar dan krim, dan ia dimaniskan dengan stevia, pemanis semula jadi. Hello Ice Cream juga menawarkan pelbagai topping, termasuk buah-buahan dan kacang. Kalau nak rasa ice cream Inside Scoop boleh tekan di sini.

hello ice cream

Hello Ice Cream (Facebook)

Apa yang menarik mengenai Hello ice cream ini ia merupakan kiosk ice cream tanpa gula. Yogurt di Hello Ice Cream rendah kalori dan lemak, dan ia juga merupakan sumber protein yang baik. Ini menjadikannya pilihan yang sihat untuk mereka yang sedang memantau berat badan mereka atau yang sedang mencari snek yang lebih berkhasiat. Sesuai untuk anak kecil dan orang dewasa yang sedang menjaga diet. Menurutnya beliau mempunyai hasrat untuk membuka cawangan di setiap negeri di seluruh Malaysia. Bagi pengemar ice cream di area Shah Alam boleh tekan di sini.

Beliau terharu dengan sambutan peminat terhadap Hello ice cream miliknya. Bahkan peminat teruja dengan pembukaan cawangan Hello ice cream yang ke 5. Beliau akan meneruskan perniagaan ini untuk membuka cawangan di luar negara seperti di Indonesia.

hello ice cream

Hello Ice Cream (Facebook)

Hello Ice Cream ialah pilihan yang bagus untuk mereka yang mencari hidangan yogurt sejuk beku yang sihat dan lazat. Yogurt mereka rendah kalori dan lemak, dan ia juga merupakan sumber protein yang baik. Hello Ice Cream juga menawarkan pelbagai perisa dan topping, jadi ada sesuatu untuk semua orang.

Berikut adalah beberapa faedah makan Hello Ice Cream:

  • Ia rendah kalori dan lemak.
  • Ia merupakan sumber protein yang baik.
  • Ia dibuat dengan bahan-bahan segar.
  • Ia dimaniskan dengan stevia, pemanis semulajadi.
  • Terdapat dalam pelbagai perisa dan topping.

Tunggu apa lagi, jom dapatkan Hello Ice Cream berdekatan anda!

Lokasi:

Facebook: https://www.facebook.com/hellohellohello.co

Instagram: https://www.instagram.com/hellohellohello.co/?hl=en

Website: https://hellohellohello.co/contact/