Creme Brulee Sofuto Buat Comeback Lagi di Family Mart!

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:1 mins read
You are currently viewing Creme Brulee Sofuto Buat Comeback Lagi di Family Mart!

Gais!! French Creme Brulee Sofuto dah datang lagi!! Korang tak teruja ke nak mencuba perisa baru FamilyMart ini? Min dah excited sangat ni! Family Mart punya sofuto memang famous tau dengan rasa yang berkrim dan lembut je dimulut. Dan kali ni Creme Brulee Sofuto pula kembali, memang ramai lah yang akan serbu sebab ni antara flavour bermusim kegemaran semua tau.

Bermula 2 November di Family Mart. Sumber: familymartmy/instagram

Creme Brulee sofuto yang manis yang lazat dan berkrim ni boleh didapatkan di semua cawangan Family Mart bermula 2 Nov! Tengok gambar je dah meleleh ni haa, terliur betul. Sofuto yang lembut berkrim berperisa creme brulee yang creamy berkastard dengan caramel sugar ds Min nasihatkan pergi ke Family Mart cept-cepat sebelum sold out tau menu hot ni! Dengan masa yang limited je tau, korang boleh enjoy dalam cone dan cup dengan harga RM3.90 sahaja! Selain tu, ada juga dalam bentuk milkshake dan sofuto bersaiz pint.

Sumber:familymart/instagram

Sharing is caring kan korang jadi sebarkan berita tentang perisa Sofuto baharu FamilyMart ni ya supaya semua orang boleh enjoy sama sama! Bye min nak berlari ke Family Mart sekarang jugaa

Comments