Nikmati Cendol Durian Hanya di DKing SS2 Durian – Durian Wonderland

You are currently viewing Nikmati Cendol Durian Hanya di DKing SS2 Durian – Durian Wonderland

Durian… Durian… Durian. Bila bercakap tentang raja buah ini, korang semua pasti fikir ni: Kulit yang tajam, kuning, manis, dan lain-lain lagi. Hari ini, Izzah nak bagitahu satu tempat yang memang best la terutama sekali buat peminat durian! Namanya ialah DKing.

Terletak di Petaling Jaya, pelbagai review telah dibuat mengenai tempat ini. Ramai yang menyatakan kesedapan durian di sini. Korang juga boleh mengambil gambar di sini memandangkan adanya beberapa tugu mengenai durian. Untuk maklumat lanjut mengenai tempat yang menjual cendol, sila klik link ini: https://purpledurian.my/food-review/cendol-kamal-60-tahun-operasi-tetap-bertahan/

Review DKing SS2 Durian - Durian Wonderland (google.com)
Review DKing SS2 Durian – Durian Wonderland (google.com)

Menu

Durian

Durian di DKing (google.com)
Durian di DKing (google.com)

Kat sini, pelbagai jenis durian yang ditawarkan, tapi yang Izzah nak rekomenkan semestinya Durian Musang King! Memang TERBAIK!

Cendol Durian

Cendol Durian DKing

Hrmm… Bila dengar pun dah rasa lapar. Apatah lagi kalau korang merasa cendol mereka. Sememangnya berbaloi membeli cendol durian di dini.

Secara keseluruhannya, korang mesti datang ke DKing untuk mencuba rasa asli yang dijanjikan mengenai durian. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai DKing, sila skrol ke bawah. Untuk mengetahui port makan yang best di area Petaling Jaya, sila klik link ini: https://purpledurian.my/food-review/mari-menikmati-makanan-panggang-sempurna-bersama-beard-brothers-bbq-petaling-jaya/

Lokasi

📍Jalan SS 2/64, SS 2, 47300 Petaling Jaya, Selangor
⏰Waktu buka: 11 pm – 11 am.(Setiap hari)
🗺️Google Map: https://goo.gl/maps/mm9k5RGCfesGZLrz9
📲Phone: 012-989 8349
📲Website: https://dking.com.my/
📲Facebook: https://www.facebook.com/DkingNo1/
📲Instagram: https://www.instagram.com/dkingno1/