Kombo Istimewa Ramadan di CU Mart Malaysia

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Kombo Istimewa Ramadan di CU Mart Malaysia

CU Mart, kedai serbaneka no. 1 di Korea yang memasuki Malaysia pada tahun 2021 ini telah menjadi pilihan orang ramai apabila mereka mahu membeli makanan Korea dengan harga yang lebih berpatutan dari di restoran.

Kalau korang nak tahu, CU Mart ini bukan seperti kedai serbenaka yang biasa tau. Dari makanan hinggalah skincare, semua mereka ada! Bila kita masuk confirm rambang mata lagi lagi untuk yang memang minat produk Korea. CU Mart ini digemari kerana mereka mempunyai makanan jalanan yang terkenal seperti tteokbokki dan ayam goreng korea. Mereka juga mempunyai pencuci mulut seperti bingsu, injeolmi dan macam macam lagi.

CU Mart ni memang sesuai untuk pelajar atau pekerja yang nak makan dengan cepat sebab mereka ada jual kimbap, mi segera, pelbagai perisa sandiwc dan macam macam lagi. Korang beli, panaskan, dan boleh terus makan di situ. Memang boleh jimat banyak waktu.

Sumber: middleclass.sg

Kombo Ramadan

Sempena Ramadan ni, CU Mart ada memperkenalkan kombo istimewa khas untuk peminat makanan Korea. Jom tengok apa kombo yang ada.

1) Set Kombo Dak Gang Jeong

Dapatkan Set Kombo Dak Gang Jeong (ayam goreng Korea) dengan hanya RM 31.99! Untuk set ini, korang boleh pilih ayam goreng pilihan korang (honey butter, k-hot ataupun soy garlic) dan dapat 3 air coke 500 ml juga! Berbaloi ni.

2) Pek Parti K-Corn Sausage

Sumber: @cu_malaysia / IG

Untuk peminat corn sausage, ini masanya untuk korang beli parti pek ini! Dapat 5 corn sausage dengan RM 35.99 sahaja! Dalam set ini terdapat 1 K-Corn Sausage, 2 K-Cheezy Corn dan 2 K-Cheezy Corn. Omg terliur dah. Memang kombo yang sangat berbaloi untuk dikongsi bersama orang tersayang.

3) Set Keluarga Tteokbokki & K-Corn Sausage

Ini set kegemaran Min ni. Dengan hanya RM 49.99, korang boleh dapat 1 K-Cheezy Corn, 1 K-Cheezy Corn Sausage, 1 Rose Tteokbokki, 1 Hot & Spicy Tteokbokki, 2 Jochiwan Peach Tea dan 2 Lemonade. Ha, banyak kan? Kombo ni memang untuk 4-5 orang pun (kalau untuk 2-3 orang pun apa salahnya hehe) jadi Min rasa memang ini set yang terbaik untuk kongsi dengan keluarga kita.

4) Set Kombo K-Corn Sausage

Sumber: @cu_malaysia / IG

Kombo terakhir ialah K-Corn Sausage. Dalam kombo ini, korang boleh dapat 1 K-Corn Sausage, 2 K-Cheezy Corn, 2 K-Cheezy Corn Sausage, 2 Jochiwan Peach Tea dan 2 Lemonade dengan hanya RM 49.99. Wah kenyang betul lepas makan ni.

Ha, sekarang dah tahu tak nak beli kombo yang mana? Jangan lupa untuk pergi ke CU Mart terdekat untuk menikmati kombo Ramadan ini. Kalau nak tengok promosi Ramadan yang lain, boleh klik link ini ataupun ini juga ya. Selamat berbuka semua!

Lokasi

📍 CU Mart Malaysia

https://nicetocu.com.my/stores/

📱Facebook: CU Mart Malaysia

📱Instagram: @cu_malaysia

📱Tiktok: @cu_malaysia

Artikel ini ditulis oleh Nuha Azaha.