FHM 2023 – Melancarkan Yang Terbaik, Akan Datang Kepada Anda September Ini!

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing FHM 2023 – Melancarkan Yang Terbaik, Akan Datang Kepada Anda September Ini!

Tarikh yang akan datang ini, 19 – 22 September, Food & Hotel Malaysia 2023 telah memutuskan untuk mengadakan pameran. Mereka berhasrat untuk menggalakkan kemampanan dalam sektor F&B dan HoReCa dengan menarik peserta pameran yang menawarkan produk dan perkhidmatan mesra alam.

Acara itu juga akan memperkenalkan profil baharu pempamer, memfokuskan pada sektor makanan berasaskan tumbuhan, untuk membantu industri menavigasi landskap pasaran yang semakin berkembang. Acara ini bertujuan untuk memberi inspirasi kepada pemain dan membantu mereka menavigasi perubahan landskap industri. Dengan mempromosikan kemampanan, Food & Hotel Malaysia 2023 bertujuan untuk memberi inspirasi dan menyokong industri.

Info Mengenai Food & Hotel Malaysia (info@foodandhotel.com)
Info Mengenai Food & Hotel Malaysia (info@foodandhotel.com)

Untuk memastikan kepuasan pengunjung, Food & Hotel Malaysia menawarkan proses pendaftaran tanpa kerumitan untuk pengunjung melalui laman web mereka, dengan imbasan kod QR semasa pameran untuk menerima lencana. Penganjur memberikan sokongan kepada peserta pameran, memastikan jangkaan dipenuhi.

Direktori pameran digital, panduan pembeli dan bilik pameran juga memudahkan pendaftaran, menjimatkan kertas dan pokok. Food & Hotel Malaysia menawarkan pelbagai hotel rasmi dengan kadar yang lebih baik dan akses dekat kepada kemudahan dan pilihan pengangkutan.

Food & Hotel Malaysia (info@foodandhotel.com)
Food & Hotel Malaysia (info@foodandhotel.com)

FHM 2023 menjanjikan acara yang menyeronokkan di Food & Hotel Malaysia, menampilkan ruang pameran yang pelbagai, Makmal Inovasi Pastri dan Pameran Masakan Antarabangsa. Pengunjung boleh menyaksikan pastri unik, pencuci mulut dan barang pameran yang dibuat di hadapan mereka, diikuti dengan merasainya.

Demonstrasi harian mempamerkan hidangan kulinari pempamer antarabangsa, manakala Pameran Masakan Antarabangsa mempamerkan bahan-bahan unik yang dibawa ke Malaysia oleh penduduk tempatan. Acara ini menjanjikan untuk menghiburkan, mendidik, dan menggembirakan hadirin.

Rakan Kongsi FHM (info@foodandhotel.com)
Rakan Kongsi FHM (info@foodandhotel.com)

Untuk maklumat lanjut, anda boleh menghubungi nombor di bawah atau layari laman web dan media sosial mereka.

📲Telefon: +603 9771 2688
📲Laman web: info@foodandhotel.com
📲Facebook: https://web.facebook.com/FoodHotelMalaysia/?_rdc=1&_rdr
📲Instagram: https://www.instagram.com/foodandhotelmalaysia/
📲Twitter: https://twitter.com/FoodHotelMY
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/foodhotelmalaysia/
📲YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCxCm7Vv7jzzOXeWJdUP1lUQ

Article currated by Izzah Norsham