Tastefully Food Expo Telah Kembali Lagi Di Mid Valley, KL Dengan Tema Pastry & Cocoa Fest !

  • Post author:
  • Post category:Makan / News / Viral
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Tastefully Food Expo Telah Kembali Lagi Di Mid Valley, KL Dengan Tema Pastry & Cocoa Fest !

Siapa sini pernah dengar Tastefully Food Expo? Mesti semua pernah dengar kan. Tastefully Food Expo adalah satu festival makanan yang terbesar di Malaysia. Mereka juga telah menghubungkan pemilik jenama kepada pengguna dengan penuh citarasa melalui rangkaian mereka yang luas dan menyokong aliran perniagaan dan perdagangan dalam pasaran pakar Makanan, Halal, Kesihatan dan Digital.

Pada bulan Mei ini Tastefully Food Expo akan diadakan di Mid Valley, Kuala Lumpur bermula dari tarikh 19 Mei 2023 hingga 21 Mei 2023. Mereka juga telah menetapkan tema untuk ekspo makanan pada kali ini iaitu Pastry & Cocoa Fest. Ini bermaksud segala jenis pastry dan juga makanan yang menggunakan koko seperti coklat akan berada disini. Peminat coklat dan pastry pastikan korang datang sini dan menyokong peniaga-peniaga pastry negara kita. Apa yang penting semua makanan dekat ekspo makanan ini dijamin Halal tau.

Tastefully Food Expo Membantu Peniaga F&B Tempatan

Selain itu, Tastefully Food Expo telah mengabdikan diri mereka untuk membantu pemilik jenama mengurus pemasaran produk mereka dengan membuat kempen, aktiviti interaktif, pemasaran produk dan pengiklanan dengan saluran jualan dan rakan kongsi bersatu kami. Mereka juga memiliki platform 6-dalam-1 dimana mereka menghubungkan dengan lebih banyak makanan beretika, seni dan muzik kepada dunia untuk dinikmati oleh orang ramai, daripada Dalam Talian ke Luar Talian ke Metaverse, daripada perniagaan ke perniagaan kepada pelanggan.

flow food festival

Di sini, di Tastefully, mempunyai rangkaian yang besar dengan lebih 21,000 industri makanan dan lebih 800K pelawat melawat ekspo mereka. Mereka juga ada menjalan ekspo makanan di beberapa tempat lain untuk memudahkan mereka yang jauh tak dapat datang ke kawasan tertentu.

Apa tunggu lagi korang pastikan korang save tarikh Tastefully Food Expo supaya korang tak terlepas nanti. Food lover kalau terlepas nangis tau lebih-lebih lagi peminat coklat. Bawa sekali keluarga dan kawan-kawan korang untuk datang meriahkan lagi ekspo makanan ini !

Tastefully Food Expo, 19 – 21 Mei 2023

Entrance fee: Free
Masa: 10am – 10pm
Location:
Mid Valley Exhibition Centre, Kuala Lumpur
Mid Valley Megamall, Level 31, The Gardens South Tower, Centre Court, 75, Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur
Website: https://www.tastefullyexpo.com
Google Maps: https://goo.gl/maps/TNMTAssyv1gGu5A69