Karnival Farm Fresh Vaganza: Susu Terkenal Farm Fresh Akan Mengadakan Karnival Di Ladang Mereka Bersama Artis Jemputan Gegar Vaganza

  • Post author:
  • Post category:News
  • Reading time:5 mins read
You are currently viewing Karnival Farm Fresh Vaganza: Susu Terkenal Farm Fresh Akan Mengadakan Karnival Di Ladang Mereka Bersama Artis Jemputan Gegar Vaganza

Siap sedia untuk hadirkan diri anda ke Karnival Farm Fresh Vaganza pada 24 Jun 2023 bermula jam 10 pagi hingga 10 malam. Karnival akan diadakan di Farm Fresh @ UPM. Pelbagai aktiviti menarik yang dijanjikan untuk pengunjung karnival ini. Sangat sesuai untuk keluarga yang ingin meluangkan masa bersama anak-anak dan karnival ini boleh dihadiri oleh semua orang tanpa mengira usia.

farm fresh carnival

Di Karnival Farm Fresh Vaganza ini terdapat pelbagai juga makanan yang akan disediakan dalam 15 food truck, air balang dan juga The Acre by Farm Fresh. Banyak lagi jualan menarik yang anda patut lihat semasa karnival. Datang ke sini bukan sahaja boleh tengok lembu tapi anda boleh dapatkan pemandangan ladang yang cantik serta dapat memenangi cabutan bertuah.

Karnival Farm Fresh Vaganza 12 Jam Penuh Dengan Keseronokan

Dijamin sepanjang 12 jam karnival berlangsung anda akan rasa keseronokan bersama keluarga dan tak akan lupa mengenai pengalaman disini. 12 jam anda akan terisi dengan pelbagai aktiviti menarik. Terdapat banyak permainan untuk orang dewasa dan juga kanak-kanak. Permainan untuk kanak-kanak akan ada bouncy castle, sand art, dan giant bubble. Manakala untuk orang dewasa mereka sediakan permainan tradisional seperti tarik upeh, lari dalam guni, tarik tali dan baling tin. Semua permainan ini akan diadakan di ladang Farm Fresh.

games

Bukan itu sahaja pihak Farm Fresh juga melakukan indoor games iaitu mini games seperti milk can toss, bulls eye, mini bowling, ring toss dan banyak lagi. Semua permainan ini adalah percuma untuk anda main.

Selain itu, anda juga boleh menikmati diskaun sebanyak 50% untuk susu Farm Fresh yang ada disana. Anda juga berpeluang untuk memenangi cabutan bertuah Moo-narik. Hadiah yang mereka sediakan semuanya sangat best. Antaranya ada Apple Watch SE, Nintendo Switch, Polaroid Instax dan macam-macam lagi. Pasti 12 jam anda tak akan sia-sia !

Artis Jemputan Gegar Vaganza

Kurang menarik kalau tiada artis jemputan kan? Jadi pihak Farm Fresh telah menjemput barisan artis dari Gegar Vaganza untuk memberi persembahan yang memukau. Antara barisan artis jemputan adalah Jaclyn Victor, Zamani, Siti Nordiana, Linda Nanuwil, Naqiu, Nikki Palikat, dan Yassin.

artis jemputan

Mereka juga menyediakan gabungan hos menarik iaitu Ifa Raziah dan Saiful Apek untuk konsert ini. Konsert ini akan diadakan pada waktu petang bermula jam 4 petang sehingga 7 petang. Anda yang meminati barisan artis legend ini patut hadir ke konsert tersebut.

Bayaran Tiket Kemasukan

Pembelian tiket ini hanya perlu bayar sekali sahaja untuk menikmati semua permainan yang ada di Karnival Farm Fresh Vaganza. Terdapat 3 kategori untuk pembelian tiket ini:

  • Dewasa (13 tahun ke atas) – RM29.00
  • Kanak-kanak (4 – 12 tahun dan warga emas 60 tahun ke atas) – RM14.00
  • Kanak-kanak (1 – 3 tahun dan warga OKU) – Kemasukan percuma

Anda boleh beli tiket di kaunter masuk semasa 24 Jun 2023 atau anda boleh beli lebih awal tetapi sebelum jam 5 petang pada hari 23 Jun 2023. Jika anda ingin beli secara online ada boleh klik disini https://linktr.ee/farmfreshatupm.

Jangan lepaskan peluang untuk menghadiri Karnival Farm Fresh Vaganza di Farm Fresh @ UPM ! Untuk maklumat lanjut anda boleh melihat Facebook dan Instagram Farm Fresh.