PENUH RASA, PENUH BANGGA:Kampung Buatan Malaysia Oleh ZUS Coffee Meraikan Kualiti Produk Malaysia

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing PENUH RASA, PENUH BANGGA:Kampung Buatan Malaysia Oleh ZUS Coffee Meraikan Kualiti Produk Malaysia

Kuala Lumpur, 8 September 2023 – ZUS Coffee, rangkaian kopi tempatan, melancarkan kempen yang dipanggil “Buatan Malaysia” di Rumah Tangsi, Kuala Lumpur, pada 9 September. Kempen yang bertujuan untuk mencabar salah tanggapan tentang kualiti produk buatan Malaysia, adalah suasana nostalgia yang membangkitkan suasana “kampung” yang meriah. Acara yang dipenuhi dengan aroma kopi yang kaya dan bualan masyarakat, berfungsi sebagai simbol perpaduan dan kebanggaan untuk produk buatan Malaysia. ZUS Coffee berharap dapat menyumbang kepada visi bersama tentang masa depan di mana Malaysia diiktiraf atas janji dan potensinya.

Wakil Jenama Tempatan bersama wakil ZUS mengambil gambar bersama-sama
Wakil Jenama Tempatan bersama wakil ZUS mengambil gambar bersama-sama

Bagi mewujudkan suasana sebegitu, Lorong Makan ZUS yang terletak betul-betul di luar Rumah Tangsi, menghidangkan pelbagai jenis hidangan tempatan dan luar yang dicipta oleh jenama tempatan. Pasar ZUS, yang merentangi kedua-dua tingkat bawah dan satu, menampilkan produk tersendiri daripada pengeluar tempatan. Kampung Buatan Malaysia, hab Malaysia, menawarkan cerita di setiap sudut dan gerai, menunjukkan harapan dan kejayaan penduduknya.

Julie's, salah satu jenama tempatan datang memeriahkan ZUS Buatan Malaysia
Julie’s, salah satu jenama tempatan datang memeriahkan ZUS Buatan Malaysia

Rakyat Malaysia menerima pertumbuhan Kopi ZUS dan rakan kongsi yang dihargai, BOH, Inside Scoop, Julie’s, dan Farm Fresh, melalui Time Tunnel. Rakan kongsi ini telah bekerjasama untuk mencipta produk Malaysia yang digemari, mencerminkan dedikasi rakyat Malaysia terhadap jenama tempatan mereka. The Time Tunnel juga mempamerkan inovasi terbaharu ZUS Coffee, “Siri Tarik”, penghormatan kepada Teh Tarik yang dikasihi, mempamerkan kreativiti dan evolusi negara. Siri ini, diselitkan dengan kehalusan Krim Velvet khas ZUS Coffee, mencerminkan kekayaan warisan Malaysia dan terus membentuk semula masa depannya.

ZUS Coffee sedang melancarkan kempen yang dipanggil “ZUS Coffee On Trial: Buatan Malaysia?” menampilkan pelawak Kavin Jay dan Ryan Howlett, usahawan Arieff Yong, dan jenama tempatan seperti Farm Fresh, Inside Scoop, BOH dan Julie’s. Kempen ini menjanjikan pengalaman interaktif, persembahan artis tempatan, dan persembahan Tarian Muhibbah yang memukau. Acara ini bertujuan untuk mempamerkan warisan budaya Malaysia dan kebanggaan sebagai buatan Malaysia.

Wakil jenama tempatan menanda tangan di ZUS: Kampung Buatan Malaysia
Wakil jenama tempatan menanda tangan di ZUS: Kampung Buatan Malaysia

Buatan Malaysia mempromosikan bab kolaborasi dengan rakan kongsi seperti BOH untuk Siri Tarik dan Inside Scoop untuk aiskrim edisi terhad yang diinspirasikan daripada minuman ZUS Coffee. Perkongsian ini menyerlahkan pencapaian jenama Malaysia apabila mereka bersatu. Kampung Buatan Malaysia menjemput hadirin untuk meraikan warisan Malaysia, inovasi dan kuasa kolektif jenama tempatan pada acara pada 9 September.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari di cawangan ZUS terdekat atau dalam talian.
Ikuti media sosial ZUS Coffee untuk maklumat lanjut:
Laman Web Rasmi: https://zuscoffee.com/
Facebook: https://www.facebook.com/ZuscoffeeMalaysia/
YouTube: https://www.youtube.com/@ZUSCoffee/featured

Article currated by Izzah Norsham