Bebaskan Diri Dari Rasa Bersalah dengan Burger Amerika Asli: Pasadena Burgers Memperkenalkan Pilihan Gourmet Hebat dengan Frosty Fries Debut di Malaysia!

  • Post author:
  • Post category:Makan / Moden / News
  • Reading time:7 mins read
You are currently viewing Bebaskan Diri Dari Rasa Bersalah dengan Burger Amerika Asli: Pasadena Burgers Memperkenalkan Pilihan Gourmet Hebat dengan Frosty Fries Debut di Malaysia!

Kuala Lumpur, 25 Julai 2023 — Bagi rakyat Malaysia, burger Amerika Pasadena Burgers telah mencipta ramuan baharu yang akan membuatkan para pemakannya bebas daripada rasa bersalah! Dua kemunculan baru iaituThe Swiss Cheese Mushroom Chicken Burger dan Mushroom Swiss Cheeseburger, yang mengekalkan standard kesihatan, telah ditambah ke dalam menu mereka. All-Meat Cheeseburger ialah dua variasi kontemporari yang mula diperkenalkan bersama-sama ini.

Variasi gandingan klasik daging dan keju ini adalah makanan yang ideal meskipun untuk atlet dan peminat kecergasan disebabkan oleh kaedah memasak yang sihat dan kandungan protein yang tinggi, memberikan keajaiban untuk pertumbuhan dan pembaikan otot.

Mushroom Swiss Cheeseburger

Mushroom Swiss Cheeseburger
Mushroom Swiss Cheeseburger

Patty panggang api dan lapisan keju Swiss yang cair, terkenal dengan rasa yang lebih lembut dan melekit, menyerlahkan hidangan gormet Mushroom Swiss Cheeseburger. Ketiga ini dilengkapkan dengan pelbagai cendawan yang ditumis dengan bawang putih dan thyme dan dibalut dengan roti brioche hangat supaya setiap gigitan dipenuhi dengan rasa. Simfoni masakan ini meningkatkan patty berair kepada kesempurnaan dan memberikan pengalaman yang indah ketika memakannya. Walaupun bacon rangup menambah rasa rangup dan rasa berasap yang menyenangkan, bawang karamel menawarkan kemanisan dan kedalaman untuk mengimbangi komponen yang lazat, meningkatkan rasa kepada kesempurnaan mutlak. Sos Pasadena istimewa memberikan kemanisan pedas yang meriah untuk mengikat segala-galanya.

Swiss Cheese Mushroom Chicken Burger

Swiss Cheese Mushroom Chicken Burger
Swiss Cheese Mushroom Chicken Burger

Nikmati Swiss Cheese Mushroom Chicken Burger yang lazat untuk campuran rasa yang menyelerakan bagi memastikan hidangan akan diingati. Bintang persembahan ialah ayam yang digoreng rangup yang pekat dengan rasa. Salad segar menawarkan gigitan ringan untuk mengimbangi kekayaan ayam. Cendawan tumis, yang dipertingkatkan dengan bawang putih dan thyme, menonjol sebagai bintang sebenar komposisi dengan menambah kualiti aromatik yang memperkayakan keseluruhan hidangan. Setiap gigitan makanan istimewa ini, yang juga termasuk keju Swiss cair, acar tart dan sos Pasadena istimewa, mempunyai pengunjung yang mendambakan lebih banyak lagi.

All-Meat Cheeseburger

All-Meat Cheeseburger
All-Meat Cheeseburger

Ingin menambah sebahagian besar dan meningkatkan keuntungan anda? All-Meat Cheeseburger, yang termasuk patty daging lembu panggang di atas daging lembu berair dan keju gooey, adalah pilihan yang tepat. Rasa bawang karamel yang mendalam dan sos Miyazaki yang berapi-api, semuanya terkandung dalam roti hangat yang dipanggang, mengimbangi kekayaan.

Blue Cheese Burger

Blue Cheese Burger
Blue Cheese Burger

Pilih Blue Cheese Burger yang lebih kuat jika anda berasa lebih berani! Nikmati campuran kaya daging lembu panggang halus, daging lembu segar dan bawang karamel yang baik sementara aroma berkrim dan pedas keju biru menyelubungi mereka. Hidangan itu kemudiannya dihidangkan dengan rasa kuat sos balsamic.

“Setelah menetap di Pasadena sendiri, saya berbesar hati untuk berkongsi kelazatan burger tulen ini dengan rakyat Malaysia — mengekalkan kepuasan klasik sambil mengekalkannya! Di Pasadena Burgers, kami berbangga kerana menawarkan pengalaman burger California yang tulen dan berkhasiat, yang menampilkan 100% daging lembu yang diberi makan rumput dan sifar MSG. Lagipun, burger bukan sahaja boleh memuaskan keinginan anda, tetapi juga membuatkan anda berasa seronok untuk memakannya!” berkongsi Cornelius Lu, Pengasas Pasadena Burgers.

Pemain tenis kebangsaan Malaysia, Christian Didier Chin sedang menikmati Mushroom Swiss Burger dengan patty panggang api dan curly fries di sisi
Pemain tenis kebangsaan Malaysia, Christian Didier Chin sedang menikmati Mushroom Swiss Burger dengan patty panggang api dan curly fries di sisi

Christian Didier Chin, seorang pemain tenis kebangsaan Malaysia dan duta Pasadena Burgers yang mencuba Mushroom Swiss Cheeseburger, berkata dengan lucu: “It swiss-ed up my life the first time I tried it! As an athlete, I prioritise my body’s well being which means I rarely indulge in processed food such like burgers. But Pasadena’s burgers are freshly made and so balanced that I can even have it twice a week without impacting my training regime – and it tastes as good as any cheat meal!”

Frosty Fries, yang Pertama Sekali di Malaysia Milkshake Dipping Fries
Frosty Fries, yang Pertama Sekali di Malaysia Milkshake Dipping Fries

Ciptaan menarik terbaru daripada Pasadena Burgers, Frosty Fries ‘Shake ‘n’ Spuds’, Milkshake Dipping Fries yang pertama di Malaysia, juga mula diperkenalkan bersama barisan burger baharu. Dengan pilihan kentang goreng Amerika atau curly fries yang diimport dari Amerika Syarikat, nikmati sensasi hidangan goreng Perancis yang panas dan berperisa dengan rasa sejuk dan manis susu kocak buatan sendiri, yang boleh didapati dalam vanila, coklat dan strawberi.

Menu lengkap yang dikemas kini kini boleh diakses di Pasadena Burgers di Plaza Mont Kiara dan Lot 10 serta dalam talian untuk penghantaran melalui laman web rasmi mereka.

Lawati www.pasadenaburger.com untuk mengikuti perkembangan pengalaman burger baharu dan promosi menarik yang ditawarkan oleh Pasadena Burgers, atau untuk membuat pesanan segera.

Lokasi

📍Pasadena Burger & Coffee (Mont Kiara)
C-0G-01B, Block C, Plaza Mont Kiara, 2, Jalan Kiara, Mont Kiara, 50480 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
🗺️Google Map: https://goo.gl/maps/LqKmYNPcUDtEb6FSA
📍Pasadena Burger & Coffee @ Lot 10 KL
Lot P1-02, Level 4, Lot 10, Shopping Centre, 50, Jln Sultan Ismail, Bukit Bintang, 50250 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
🗺️Google Map: https://goo.gl/maps/zd7fjifGjt8m69nf6


Article currated by Izzah Norsham