Mari Rasai Suasana Lain Dari Yang Lain Di Bunian the Haunted Cafe

You are currently viewing Mari Rasai Suasana Lain Dari Yang Lain Di Bunian the Haunted Cafe

Bunian the Haunted Cafe adalah sebuah kafe unik di Melaka yang popular dengan pencari keseronokan dan mereka yang ingin tahu tentang paranormal. Kafe ini terletak di bangunan bersejarah yang dikatakan dihantui oleh roh, dan kakitangan serta pelanggan telah melaporkan aktiviti paranormal, seperti objek bergerak sendiri, suara tanpa badan dan penampakan.

Menu

Makanan di Bunian the Haunted Cafe sedap dan berpatutan. Menu ini menampilkan pelbagai hidangan Barat, seperti burger, pasta dan pizza. Terdapat juga pelbagai jenis pencuci mulut yang disediakan, seperti kek, ais krim dan wafel.

Minuman di Bunian The Haunted Cafe pasti menghilangkan dahaga anda. Kopi adalah secawan kopi yang lazat dan berperisa yang dibuat dengan kacang segar. Teh ialah secawan teh yang menyegarkan dan menenangkan yang dibuat dengan daun segar. Smoothie ialah minuman lazat dan sihat yang dibuat dengan buah-buahan, yogurt dan ais. Jus adalah minuman yang menyegarkan dan sihat yang dibuat dengan jus buah-buahan

Selain makanan dan minuman, Bunian the Haunted Cafe turut menawarkan pelbagai aktiviti. Kafe ini mempunyai muzium kecil yang mempamerkan artifak dari dunia paranormal, dan terdapat juga pentas kecil di mana cerita hantu kadang-kadang diceritakan.

Bunian the Haunted Cafe adalah tempat yang bagus untuk berehat dan menikmati suasana yang menyeronokkan dan santai. Makanannya lazat, minumannya berpatutan, dan kakitangannya ramah. Jika anda mencari tempat makan yang unik dan menyeronokkan di Melaka, Bunian the Haunted Cafe pastinya berbaloi untuk dikunjungi.

Berikut adalah beberapa butiran tambahan tentang Bunian the Haunted Cafe:

Jam: Bunian the Haunted Cafe dibuka dari 11 pagi hingga 11 malam, tujuh hari seminggu.

Pembayaran: Bunian the Haunted Cafe menerima wang tunai dan kad kredit.

Makan bersama keluarga

Tempahan: Tempahan tidak diperlukan, tetapi ia disyorkan untuk kumpulan besar.

Bunian the Haunted Cafe ialah tempat yang bagus untuk menikmati hidangan lazat bersama rakan atau keluarga. Makanannya sangat baik, perkhidmatannya mesra, dan suasananya menyeronokkan dan menarik. Jika anda mencari tempat makan yang unik dan menyeronokkan di Melaka, Bunian the Haunted Cafe pastinya berbaloi untuk dikunjungi.

Berikut adalah beberapa petua untuk melawat Bunian the Haunted Cafe:

Bersedia untuk apa sahaja. Kafe itu dikatakan berhantu, jadi bersedia untuk mengalami beberapa aktiviti paranormal.

Jangan takut untuk bertanya soalan. Kakitangan dan pelanggan sangat gembira untuk berkongsi pengalaman mereka dengan paranormal.

Berseronok! Bunian the Haunted Cafe adalah tempat yang bagus untuk berehat dan menikmati suasana yang menyeronokkan dan santai.

Jika anda ingin makan steak anda boleh cuba restoran melantak steak hub di Melaka.

Location

📍Bunian The Haunted Cafe

📍No 159 & 161, Jalan Kubu, Kubu, 75300 Melaka

🗺️Google Maps https://maps.app.goo.gl/Y7YucWDeGffEzrBx8

📲Facebook https://z-upload.facebook.com/pemburutiketmurah/posts/3392757354331763

📲Tiktok https://www.tiktok.com/discover/Cafe-bunian