Tastefully Expo Malaysia – Untuk Pencinta Makan, Oleh Pencinta Makan

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Tastefully Expo Malaysia – Untuk Pencinta Makan, Oleh Pencinta Makan

Cakap pasal makan, kadang-kadang penatkan kalau korang perlu pergi ke tempat yang jauh semata-mata nak dapatkan satu jenis makanan? Kalau boleh, korang nak setiap jenis makanan tu hanya duduk dekat satu tempat je. Dengan cara itu, korang dah tak perlu pergi ke tempat yang jauh hanya untuk satu jenis makanan yang lazat. Semuanya ada di depan mata.

Bila cakap tentang semuanya duduk di satu tempat, Izzah ada sesuatu nak bagitahu pada korang semua. Satu syurga makanan akan datang jenguk korang! Tastefully Expo akan berada di sini untuk korang nikmati makanan dan minuman.

Orang ramai datang ke Tastefully Expo (tastefullyexpo.com)
Orang ramai datang ke Tastefully Expo (tastefullyexpo.com)

Apa sebenarnya Tastefully Expo ni? Kalau korang nak tahu, ekspo ni adalah ekspo F&B yang percuma untuk semua. Tiada tiket, tiada token diperlukan kalau korang nak datang ke ekspo. Ia percuma untuk semua kecuali apabila korang nak membeli barang dalam ekspo la. Jadi, para pencinta makanan semua, tunggu apa lagi? Pegang telefon korang dan tandakan tarikh untuk Tastefully Expo yang akan datang supaya korang tak ketinggalan.

Oh tidak! Saya ada urusan penting hari itu? Apa patut saya buat? Saya betul-betul nak pergi… Korang semua… Kalau korang terlepas satu, JANGAN RISAU! Sebab terdapat lebih daripada satu daripada ekspo tu. Ekspo makanan ini akan diadakan di tempat dan masa yang berbeza. JADI tak apa kalau korang terlepas satu sebab sesuatu urusan, korang sentiasa boleh datang ke ekspo seterusnya.

Tarikh Tastefully Food Expo (tastefullyexpo.com)
Tarikh Tastefully Food Expo (tastefullyexpo.com)

Bila kita bercakap tentang segala-galanya yang diadakan di bawah satu bumbung, Izzah tak bercakap tentang hanya seratus atau dua ratus, tetapi lebih daripada 21 ribu pemilik jenama menjual produk mereka di sini. Lagipun, Tastefully Expo Malaysia ni ialah ekspo F&B pengguna terbesar di Malaysia.

Cabutan Bertuah Tastefully Expo (tastefullyexpo.com)
Cabutan Bertuah Tastefully Expo (tastefullyexpo.com)

Hrm… Izzah pasti korang semua dah terliur tentang makanan apa yang akan dijual kat sana. Hah, kalau korang nak tahu, ingat, datang ke Tastefully Expo Malaysia dan kalau korang datang awal, korang akan dapat hadiah percuma. Kalau korang bernasib baik pula? Korang boleh memenangi sesuatu daripada cabutan bertuah. Adakah Izzah ada sebut bahawa ada cabutan bertuah? Hah…Sekarang korang dah tahu. Jadi, jangan lupa datang ya?

Untuk maklumat lanjut, klik pautan di bawah.

Tastefully Expo Malaysia – https://www.tastefullyexpo.com/

📲Phone: 016-2528562
📲Facebook: https://www.facebook.com/tastefullyfoodexpo
📲Instagram: https://www.instagram.com/tastefullyfoodexpo/
📲YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCmuMGgzvRAFEn6u54y8fEiA

Article curated by Izzah Norsham