Suka Makan? Jom Jadi Member Club Cari Makan

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Suka Makan? Jom Jadi Member Club Cari Makan

Korang jenis yang suka makan? Nak cuba makan di pelbagai restoran yang terkenal tapi kadang-kadang kena bayar mahal kan. Mesti best kalau dapat makan-makan dan dapat diskaun semasa makan. Seronoknya !

Mari min kenalkan satu kelab yang boleh bagi korang diskaun sebanyak 10% semasa makan di restoran. Nama kelab tersebut adalah Club Cari Makan.

Mesti korang susah nak percayakan sebab mana lagi nak join kelab makan yang sediakan diskaun 10% untuk percuma?

Ha.. percuma jadi member untuk masa terhad! Lepas jadi member, boleh korang makan puas-puas di restoran partner mereka. Bukan itu sahaja, korang juga boleh dapat makan percuma bersama team Club Cari Makan bersama pengkritik makanan terkenal Rhys William (Mat Salleh Cari Makan). Jom baca lebih lanjut mengenai Club Cari Makan.

Kalau korang malas nak baca, boleh terus sign up jadi member percuma kat website Club Cari Makan.

Club Cari Makan Logo
Club Cari Makan (carimakan.my)

Club Cari Makan telah ditubuhkan pada Februari 2023 oleh Rhys William, Mat Salleh Cari Makan. Club Cari Makan (CCM) adalah sebuah kelab yang eksklusif untuk para foodies dan food hunter untuk mencari makanan di restoran yang terkenal dengan pelbagai tawaran yang menarik. Kelab ini telah ditubuhkan untuk orang yang betul-betul suka makan dan memberi ahli rasa keseronokan menikmati makanan dengan harga yang lebih rendah.

Club Cari Makan
Source: Rhys William Instagram (@si_rhys)

Kalau korang nak tahu CCM telah menjadi rakan kongsi dengan banyak restoran yang terkenal di Malaysia. Semua restoran yang dipilih adalah restoran yang memang Mat Salleh Cari Makan rekomen selepas makan dan review lebih 200 restoran di seluruh Malaysia. Antara restoran partner Club Cari Makan ialah Nasi Bamboo Sungai Klah, KGB, Mamu Briyani, Grandmama’s dan banyak lagi.

Club Cari Makan Partner Restaurants

Kalau korang nak tahu Club Cari Makan ni banyak benefit tau. Ahli kelab akan mendapat pelbagai tawaran yang menarik jika daftar sebagai ahli di CCM.

Kelebihan Menjadi Ahli CCM

  • Mendapat Diskaun 10% dan tawaran eksklusif jika makan di restoran rakan kongsi CCM
  • Mendapat membership card
  • Mendapat jemputan eksklusif ke pelancaran restoran
  • Ahli akan dimasukkan ke dalam group Telegram untuk updates terbaru

Jadi untuk korang yang suka makan boleh cuba join Club Cari Makan. Nak tunggu apa lagi jom food hunters daftar sekarang ! Rugi kalau korang lepaskan peluang yang best macam ni!

Club Cari Makan

Website: https://www.carimakan.my/
Instagram: https://www.instagram.com/clubcarimakan/
TikTok: https://www.tiktok.com/@clubcarimakan