Starbucks Reserve Malaysia Menghidangkan Pastri Yang Baru Dibakar

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Starbucks Reserve Malaysia Menghidangkan Pastri Yang Baru Dibakar

KUALA LUMPUR (2 Oktober 2023) – Starbucks Malaysia memperkenalkan pengalaman kulinari baharu di lokasi Starbucks Reserve terpilih di Lembah Klang. Pastri baharu menampilkan mentega laktik Perancis, yang terkenal dengan rasa yang tajam, dan campuran rempah-rempah Timur Tengah dan keju Emmental.

Lokasi Lembah Klang menawarkan pengalaman kulinari yang unik, menggabungkan aroma kopi yang kaya dengan aroma pastri yang baru dibakar. Campuran unik mentega laktik Perancis dan bahan-bahan Timur Tengah meningkatkan pastri ini kepada status gourmet, memastikan pengalaman yang unik dan lazat untuk pelanggan.

Pastri baru di Starbucks Reserve Malaysia
Pastri baru di Starbucks Reserve Malaysia

Pengkarya di sebalik karya agung ini adalah rakan kongsi (pekerja) Starbucks yang berdedikasi. Mereka membina setiap kumpulan dengan kepekatan yang tidak tergoyahkan dari waktu awal pagi sehingga kerlipan akhir masa tutup. Dedikasi mereka adalah ganjaran anda, kerana setiap langkah dilaksanakan secara berkaedah, daripada pemeriksaan hingga membakar, menyejukkan dan mempamerkan, memastikan produk itu bercakap untuk diri mereka sendiri.

Pastri eksklusif yang baru dibakar yang ditawarkan ialah Croissant Éclat Du Terroir, Zaatar Croissant, Triple Chocolate Extravaganza, Choco-nut Crescents, Pizza Twist, Choco Maxi Finger, Praline Maxi Finger, Cheese Lattice, Chunky Apple Turnover, dan Breakfast at Brittany’s.

Pastri di Starbucks Reserve Malaysia
Pastri di Starbucks Reserve Malaysia

Starbucks Reserve menawarkan simfoni deria yang unik, mempamerkan pastri yang baru dibakar dengan tekstur yang pejal namun lembut. Rasa unik setiap pastri memang menggembirakan, dengan permukaan yang rangup dan badan yang gebu berkontras dengan cantik. Komitmen Starbucks Malaysia untuk menyediakan pengalaman unik kekal tidak berbelah bahagi, dengan kedai Starbucks Reserve menawarkan kopi paling jarang dan paling indah di dunia, memastikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk semua pelanggan.

Starbucks Reserve Hyatt Place dan Starbucks Reserve One Utama di Malaysia kini menawarkan pastri yang baru dibakar, gandingan unik kopi dan pastri. The Hyatt Place, yang dibuka pada Mei 2022, mempelopori hidangan eksklusif ini, manakala Starbucks Reserve One Utama, Rizab ke-17 di Malaysia, dibuka pada September 2023. Kedua-dua lokasi telah menyediakan pastri mereka dengan teliti, mendapatkan bahan-bahan, resipi penyempurnaan, dan rakan latihan dalam -kedai. Pengembaraan kulinari terbaik menanti di lokasi ini, memastikan pengalaman yang tidak dapat dilupakan untuk semua.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web rasmi di starbucks.com.my atau layari laman Facebook kami di facebook.com/StarbucksMalaysia.

Article curated by Izzah Norsham