Starbucks Memperkenalkan Menu Baru Summer Flavor Fiesta

  • Post author:
  • Post category:Makan / Moden / Viral
  • Reading time:7 mins read
You are currently viewing Starbucks Memperkenalkan Menu Baru Summer Flavor Fiesta

Rebutlah makanan dan minuman segar musim panas dengan menu terbaharu Starbucks. Abadikan suasana musim panas yang meriah dengan trio Starbucks yang menarik. Jom terokai lebih lanjut!

Menu Minuman Starbucks Terbaru Edisi Musim Panas

Hayati suasana Musim Panas dengan barisan minuman musim panas terbaru Starbucks yang menggoda. Selami dunia perisa menyegarkan yang direka untuk meningkatkan hari cerah anda. Secawan rasa manis musim panas menanti anda! Dapatkan tawaran terbaharu ini mulai 16 April 2024 (sementara stok masih ada) , tersedia di semua kedai Starbucks dan platform penghantaran terpilih:

Starbucks Malty Delight Chocolate Frappuccino

BARU! Starbucks® Malty Delight Chocolate Frappuccino®

Starbucks® Malty Delight Chocolate Frappuccino® dengan sempurna mengatur rasa yang kuat antara kedua-dua perisa coklat gelap dan malt sambil memberi laluan kepada tekstur butiran yang kaya dengan kacang dan serbuk malt. Ditabur dengan serbuk malt kacang di atas krim putar, dihiasi dengan daun coklat yang memberikan ketenangan.

Tersedia dalam minuman panas, ais, nitro sejuk dan minuman buatan tangan campuran.

Harga bermula dari RM19.60

Starbucks Paradise Island Guava Cream Frappuccino

BARU! Starbucks® Paradise Island Guava Cream Frappuccino® Blended Beverage

Starbucks® Paradise Island Guava Cream Frappuccino® Blended Beverage berwarna merah jambu yang indah ini memanfaatkan rasa unik jambu batu, manis dan aromatik, untuk memperkenalkan suasana tropika yang menarik. Dicampuri dengan Mango-chunk Jelly, menggambarkan visual musim panas yang jelas disampaikan.

Tersedia hanya dalam minuman buatan tangan campuran.

Harga bermula dari RM19.60

Starbucks Peach Jasmine Garden Tea

BARU! Starbucks® Peach Jasmine Garden Tea

Starbucks® Peach Jasmine Garden Tea ialah minuman sempurna yang membantu anda merasakan kesegaran sepanjang hari. Digandingkan dengan asas Teh Oolong, sirap Peach Jasmine di bahagian bawah memberikan rasa buah masam manis dan floral note yang menenangkan untuk membantu anda rehatkan diri.

Boleh didapati dalam minuman ais dan bancuhan sejuk.

Harga bermula dari RM18.55

Menu Makanan Starbucks Terbaru Edisi Musim Panas

Alami keserian musim panas, mengingatkan pada bunga-bunga yang mekar dan keseronokan menikmati makanan kegemaran kita. Dicipta oleh kepakaran masakan Dato’ Fazley Yaakob, tawaran musim panas kami menjanjikan gabungan harmoni rasa yang menyegarkan, sesuai untuk kesenangan harian anda.

Croissant Roti John

Starbucks® Croissant Roti John

Diinspirasikan oleh kegemaran Malaysia sepanjang masa, nikmati kembali sentuhan kami bersama Roti John klasik- sarat dengan ayam cincang berempah & sos keju nacho, terletak dalam roti croissant iaitu roti bakar Perancis.

Harga bermula dari RM12.50

Ayam Salai Masak Lemak Cili Api

Starbucks® Ayam Salai Masak Lemak Cili Api

Membuat kemunculan semula yang hebat, Ayam Salai Masak Lemak Cili Api kini dihidangkan dengan nasi pandan wangi, telur dadar goreng, sayur rangup, dan sambal hijau istimewa kami yang akan membuatkan anda tertanya-tanya lagi!

Harga bermula dari RM20.90

Kuih Bakar Burnt Cheesecake

Starbucks® Kuih Bakar Burnt Cheesecake

Menawarkan simfoni rasa dan tekstur, Kek Keju Kuih Bakar Bakar kami yang baharu, dipertingkatkan dan dilapisi dengan pes kacang merah yang manis & berkrim, dan diolah di atas puding mentega pandan.

Harga bermula dari RM18.50

Starbucks Summer Flavor Fiesta juga datang dengan 2 koleksi merchandise terbaru iaitu Seaside Getaway dan edisi Hari Ibu. Terdapat juga kad bertemakan ikan lumba-lumba dan 2 lagi produk istimewa terbaru keluaran Starbucks yang sangat menarik! Untuk tahu lebih lanjut, klik Merchandise, Kad dan Kopi Baru Starbucks: Edisi Summer 2024

Maklumat lanjut:

📲Website: https://www.starbucks.com.my/

📲Facebook: https://www.facebook.com/StarbucksMalaysia/

📲Instagram: https://www.instagram.com/mystarbucks/

Klik sini untuk baca artikel sebelum ini.

Artikel oleh Nor Azhariah Mohamad Nor

Leave a Reply