Sitty Cafe Dapat Menarik Minat Ramai Pelanggan Kerana Menunya Yang Unik

You are currently viewing Sitty Cafe Dapat Menarik Minat Ramai Pelanggan Kerana Menunya Yang Unik

Warga Pasir Gudang! Min ada berita baik untuk korang. Korang teringin nak makan roti canai dan burrito yang sedap? Min cadangkan korang untuk cuba makan di Sitty Cafe. Sitty Cafe yang terletak di Pasir Gudang, Johor terkenal dengan aneka makanan yang lain daripada lain. Antara menu istimewa yang ada di kafe ini adalah seperti yang min akan listkan dekat bawah. Jadi, pastikan korang baca sampai habis ok!

Ingin mengetahui port makan menarik di Pasir Gudang? Sila tekan di sini.

Harga (RM)

Sitty Cafe
Harga (Facebook)

Menu Istimewa

Roti Burrito Viral

Sitty Cafe
Roti Burrito Viral (Facebook)

Sitty Cafe telah menghasilkan satu hidangan unik yang sukar untuk didapati di kafe-kafe lain. Hidangan roti canai burrito ini telah dapat menarik perhatian pelanggan untuk mencubanya. Gabungan roti canai dan isi burrito telah menambat hati peminat burrito kerana kesedapannya.

Nasi Royale Gergasi

Sitty Cafe
Nasi Royale Gergasi (Facebook)

Sitty Cafe juga ada menghidangkan nasi royale gergasi yang boleh dimakan seramai 3-4 orang. Nasi Royale Gergasi ini mengandungi pelbagai jenis lauk seperti ayam, daging, kambing dan ikan siakap di dalam satu set. Harga set ini juga bermula daripada RM89 sehingga RM119. Aroma nasi kuning yang dimasak dengan santan dan rempah-rempah herba pasti dapat meningkatkan selera korang semua.

Ingin mengetahui tempat makan nasi royale menarik? Sila tekan di sini.

Pendapat

Bagi min, memang berbaloi bila makan dekat Sitty Cafe ni. Dahlah portion yang dihidangkan banyak, rasa pun sedap. Harga pun berpatutan. Jadi, kalau korang teringin nak rasa dua menu di atas, korang boleh dapatkan di Sitty Cafe. Nak tahu review pelanggan? Korang boleh tekan di sini.

Lokasi

📍No.30, Jalan Mawar Merah, 3/1 Pusat Perdagangan 2 PG Square, 81700 Pasir Gudang, Johor

🗺️ Google Maps: https://maps.app.goo.gl/KyKv8H26axAcjd4ZA

Waktu Operasi: 7am – 3pm

📲Phone: 019-3395465

📲Instagram: https://instagram.com/sitty.cafe?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

📲Facebook: https://www.facebook.com/sitty.cafe

“Article curated by Areisya Putri”