Hidupkan Semula Disney Magic Dengan Rekaan Gaya Vintaj di Starbucks

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Hidupkan Semula Disney Magic Dengan Rekaan Gaya Vintaj di Starbucks

KUALA LUMPUR, 11 September 2023 – Syarikat Walt Disney Asia Tenggara bekerjasama dengan Starbucks untuk mencipta Pengalaman Starbucks yang unik, menampilkan barangan yang diinspirasikan oleh Disney dan aksesori gaya hidup yang bergaya. Kerjasama ini bertujuan untuk membangunkan nostalgia bersama dan kenangan gembira untuk semua peringkat umur.

Starbucks melancarkan siri “Relive the Magic Together” masa terhad yang menampilkan watak Disney dan rangkaian eksklusif Starbucks. Koleksi nostalgia, yang dilancarkan di Malaysia pada 19 September untuk masa yang terhad, menggabungkan penceritaan Disney yang abadi dengan pengalaman ikonik tempat ketiga Starbucks, bertujuan untuk mewujudkan rasa akrab, kepunyaan dan kemesraan.

Koleksi barangan bertemakan nostalgia yang menampilkan Mickey Mouse, Stitch, Dumbo dan banyak lagi di kedai
Koleksi barangan bertemakan nostalgia yang menampilkan Mickey Mouse, Stitch, Dumbo dan banyak lagi di kedai

Koleksi Selesa Penuh Kegembiraan dan Kemesraan

Starbucks menawarkan pelbagai aksesori gaya hidup, termasuk reka bentuk alat minuman, untuk membantu pelanggan “Relive the Magic Together.” Item ini, termasuk mug, cawan boleh guna semula dan gelas, menampilkan karya seni bertema Disney dan sesuai untuk menikmati minuman Starbucks kegemaran anda di tempat kerja atau rumah.

Pembeli boleh menikmati butiran lencana pin, tampalan sulaman dan perhiasan sebagai sebahagian daripada pembelian mereka, memberikan pengalaman hadiah dengan pembelian yang menawan.

Starbucks X Disney: Relive The Magic Together Set
Starbucks X Disney: Relive The Magic Together Set

Starbucks Reserve Mid Valley Megamall akan menganjurkan pra-jualan barangan pada 17 September 2023, yang menampilkan koleksi bertemakan Disney dan Starbucks. Pra-jualan itu akan menawarkan dua tawaran bundle berharga RM680, sementara bekalan masih ada, dan boleh didapati di semua kedai Starbucks® di seluruh Malaysia.

Untuk berkongsi pengalaman atau mengetahui maklumat lanjut, anda boleh layari di stories.starbucks.com atau www.starbucks.com.

Article currated by Izzah Norsham