Big Apple Donut & Coffee Memperkenalkan Menu Baru

  • Post author:
  • Post category:Makan / Viral
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Big Apple Donut & Coffee Memperkenalkan Menu Baru

Apabila bercakap tentang Big Apple Donuts, kita semua amat menggemarinya! Sama ada anda seorang pencinta klasik, chocoholic atau peminat topping atau inti yang mewah, tempat donat ini telah membantu anda! Jika anda sentiasa menyayangi mereka, ini adalah berita baik!

big apple & Coffee

ecentral

Telah beroperasi di Malaysia selama 16 tahun, Big Apple Donuts & Coffee telah berusaha keras untuk membawakan anda donat BAHARU sepenuhnya dengan menaik taraf minyak goreng mereka untuk menjadikannya kurang berminyak!

Bukan itu sahaja, mereka menggabungkan formula pra-campuran yang unik dengan lebih 20 bahan premium yang diimport, ia mempunyai tekstur yang gebu dan aroma yang lazat yang akan membuatkan anda lebih mengidamkannya!

Big Apple Donuts & Coffee

Sunway Putra Mall

Terdapat lebih 30 pilihan jenis yang lazat, mesti anda tidak akan tersalah pilih menu yang sedap. Antara menu yang bakal menjadi kegemaran ramai seperti Pink Twister, The Alien dan donat lain yang paling sedap!

Hidangan manis ini mempunyai semuanya: ia baru digoreng, kurang berminyak, mempunyai bahagian dalam yang empuk dan lapisan luar yang rangup, dan juga wangi, menjadikan setiap gigitan lebih baik daripada yang terakhir!

Kalau nak rasa desert di utara boleh tekan di sini.

Minuman Heavenly Untuk Digandingkan Dengan Donat Kegemaran Anda

Gandingkan donat anda dengan pilihan minuman teh, kopi, matcha dan coklat Big Apple!

Big Apple Donuts & Coffee

ecentral

Bukan itu sahaja! Dapatkan Kad Penebusan Big Apple Donuts & Coffee. Anda hanya perlu mengumpul enam setem dan nikmati minuman PERCUMA! Kalau nak rasa coffee lain boleh tengok di sini.

Big Apple Donuts & Coffee

Sunway Putra Mall

Jangan lupa untuk mendapatkan donut dan merasai coffee yang menarik ini!

📍 Location: Big Apple & Coffee

📲 Instagram: https://www.instagram.com/bigappledonutscoffee/?hl=en

📲 Website: https://www.bigappledonuts.com/

📲 Facebook: https://www.facebook.com/bigappledonutscoffee/