Baker’s Cottage – Kombo Menarik Untuk Berbuka Puasa

  • Post author:
  • Post category:Makan
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Baker’s Cottage – Kombo Menarik Untuk Berbuka Puasa

Hi semua, hari ni Min nak share promosi yang Baker’s Cottage baru je perkenalkan sempena Ramadan ini. Untuk yang tak familiar, Baker’s Cottage ni sebuah bakery yang telah menapak di Malaysia sejak 1993 lagi, dan kini mereka dah ada lebih dari 160 cawangan.

Bila kita dengar Baker’s Cottage, mesti kita fikir Baker’s Cottage ni jual pastries je kan? Tapi tidak, malah mereka ni terkenal dengan ayam panggang dorang tau. Ha siapa sangka kan? Okay so apa yang menarik dekat Baker’s Cottage sepanjang bulan Ramadan ni?

Menu Terbaru Baker’s Cottage

Sumber: @bakerscottagemy (IG)

Ha, sempena bulan Ramadan, Baker’s Cottage ada menyajikan pelbagai menu baru seperti Satay, Curry Pie, Blueberry Cheese Tart, Charcoal Cheese Tart, Chicken Floss Bun, Chocolate Walnut Ice Cream Cake dan juga MIxed Fruits Ice Cream! Wah, macam pesta makan dah.
Menurut Min, menu terbaru mereka ni memang sesuai untuk hidangan berpuasa puasa bersama keluarga kita yang tercinta.

Kombo Menarik

Selain daripada itu, mereka juga ada pelbagai promosi dan yang menurut Min sangat berbaloi dan menarik especially untuk bulan puasa yang akan datang nanti. Jom tengok!

Sumber: www.thebakerscottage.com

Berbaloinya kalau beli kombo jimat ni kan? Jadi jangan lepaskan peluang untuk menikmatinya di Baker’s Cottage berdekatan anda sebab dapat jimat banyak ni! Kalau korang peminat pastry, korang boleh baca artikel ini mengongsikan tentang kedai pastry baru yang super menarik!

Media Sosial:

Website: www.thebakerscottage.com

Instagram: @bakerscottagemy

Untuk tahu lokasi mana yang paling dekat dengan anda, boleh klik link ini ya!

Artikel ini ditulis oleh Nuha Azaha.