Amazin’ Graze Meraikan 8 Tahun Memperkasa Pilihan Sihat & Kejayaan Global

  • Post author:
  • Post category:Makan / Moden / News
  • Reading time:3 mins read
You are currently viewing Amazin’ Graze Meraikan 8 Tahun Memperkasa Pilihan Sihat & Kejayaan Global

KUALA LUMPUR, 7 Ogos 2023 – Amazin’ Graze, perniagaan sarapan pagi dan makanan ringan yang sihat di Asia, menyambut ulang tahunnya yang ke-8 pada bulan ini dengan mengadakan promosi diskaun sehingga 50%. Perniagaan snek, yang diasaskan pada Ogos 2015, bertujuan menjadikan kesihatan boleh diakses oleh semua orang dengan mempromosikan pilihan yang sihat. Dengan sepuluh negara yang berbeza, Amazin’ Graze menawarkan granola dan snek semula jadi yang berkhasiat, mempamerkan komitmennya untuk menjadikan kesihatan mudah diakses.

Amazin’ Graze telah ditubuhkan dengan objektif untuk membawa perisa berinspirasikan Asia seperti Kelapa, Pandan, Matcha, Kari dan Serai kepada snek konvensional seperti campuran granola dan kacang. Pengasas memulakan misi untuk mencipta pengganti yang sihat dan sedap selepas menyedari bahawa Asia mengamalkan gaya hidup dan diet yang semakin tidak sihat.

Amazin' Graze Sarapan Sihat Ulang Tahun Ke-8
Amazin’ Graze Sarapan Sihat Ulang Tahun Ke-8

Amazin’ Graze, diasaskan oleh Amy dan Sabrina, bermula di dapur mereka dengan keyakinan yang kuat untuk membuat perubahan. Mereka membina kedai roti sendiri di Kuala Lumpur, mengupah seorang pelarian sebagai pembuat roti pertama mereka. Keputusan ini menandakan permulaan pasukan yang luar biasa, mengatasi cabaran dan memberi tumpuan kepada menghasilkan makanan ringan yang lazat dan sihat.

Amazin’ Graze telah mengembangkan barisan produknya untuk memasukkan 7 kategori dan lebih 80 produk, mewujudkan kehadiran dalam pasaran utama Asia seperti Malaysia, Singapura, Hong Kong, Australia, Brunei, Korea Selatan, Taiwan dan Filipina. Dedikasi syarikat terhadap misi dan nilainya telah menjadikannya pangkalan pelanggan setia merentasi sempadan dan budaya, mempamerkan komitmennya terhadap makanan yang berkhasiat dan berkhasiat.

Ulang Tahun ke-8 Amazin' Graze
Ulang Tahun ke-8 Amazin’ Graze

Sepanjang bulan Ogos, syarikat itu menyediakan diskaun eksklusif sebagai cara untuk mengucapkan terima kasih kepada pelanggan sedia ada mereka dan mengalu-alukan yang baharu ke dalam keluarga Amazin’ Graze. Pelanggan boleh mengambil kesempatan daripada diskaun sehingga 50% untuk beberapa produk, menjadikan ini peluang yang ideal untuk menyimpan campuran protein dan granola kegemaran mereka atau bereksperimen dengan perisa baharu.

Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama Amazin’ Graze, Amy Zheng melahirkan rasa terima kasih atas sokongan dan kepercayaan yang tidak berbelah bahagi terhadap produk mereka sejak lapan tahun lalu. Untuk meraikan perjalanan mereka yang luar biasa, syarikat itu menawarkan diskaun eksklusif untuk bulan Ogos. Pengasas menjemput semua orang untuk mencuba granola dan snek semulajadi yang lazat dan sihat, mempromosikan gaya hidup yang lebih sihat dan menikmati perisa unik yang dibuat dengan kasih sayang dan penjagaan.

Untuk mengetahui lebih lanjut, lawati https://www.amazingraze.com.my/

Article currated by Izzah Norsham