Kafe & Restoran Lisette: Tempat Menyenangkan untuk Menikmati Makanan dan Kopi yang Sedap

You are currently viewing Kafe & Restoran Lisette: Tempat Menyenangkan untuk Menikmati Makanan dan Kopi yang Sedap

Lisette’s Café & Restaurant ialah sebuah restoran menawan yang terletak di Subang Jaya, Selangor. Ia adalah tempat yang popular untuk penduduk tempatan dan pelancong, ia menawarkan makanan yang lazat, perkhidmatan yang mesra, dan suasana yang selesa.

Menu di Lisette’s menawarkan pelbagai jenis hidangan, dari masakan Barat hingga Asia. Terdapat juga banyak pilihan vegetarian dan vegan yang tersedia. Beberapa hidangan yang paling popular termasuk croissant sarapan pagi, roti bakar Perancis, wafel ayam, mangkuk cucuk dan masala terung.

Lisette's Café & Restaurant

Lisette’s Café & Restaurant (Facebook)

Kopi di Lisette’s juga terkemuka. Mereka menggunakan biji kopi yang baru dipanggang dari seluruh dunia untuk mencipta minuman khas mereka. Sama ada anda peminat espresso, latte atau cappuccino, anda pasti akan menemui sesuatu yang anda suka. Tekan di sini untuk tengok cafe yang lain.

Selain makanan dan kopi, Lisette’s juga mempunyai banyak pilihan pastri dan kek. Kek dibuat segar setiap hari dan sesuai untuk hidangan manis.

Suasana di Lisette’ sangat menarik kerana bahagian dalamannya dihiasi dengan bunga dan tumbuh-tumbuhan, mewujudkan ruang yang santai dan menarik. Terdapat juga kawasan luaran yang besar di mana anda boleh menikmati hidangan di kawasan terbuka.

Sama ada anda sedang mencari hidangan yang lazat, secawan kopi pada petang yang menenangkan, Lisette’s Café & Restaurant ialah tempat yang sesuai untuk dikunjungi. Untuk peminat pizza boleh tekan di sini.

Lisette's Café & Restaurant

Lisette’s Café & Restaurant (Facebook)

Berikut ialah beberapa butiran tambahan tentang Lisette’s Café & Restaurant:

  • Ia dibuka setiap hari dari 8 pagi hingga 10 malam.
  • Restoran ini mempunyai tiga lokasi: Subang Jaya, Bangsar, dan 163 Retail Park.
  • Harga purata untuk hidangan ialah RM20-RM30.
  • Terdapat tempat letak kenderaan percuma disediakan.

Jika anda sedang mencari hidangan yang lazat dan berpatutan di Subang Jaya, pastikan anda mengunjungi Lisette’s Café & Restaurant. Anda tidak akan kecewa!

Lokasi:

No Telefon: 03-22017772

Tempahan: https://letsumai.com/widget/lisette-s-cafe-bakery-bangsar

Foodpanda: https://www.foodpanda.my/restaurant/s3yh/lisettes-cafe-and-bakery-bangsar?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=google_reserve_place_order_action

Website: https://lisettes.com.my/

Maps: https://goo.gl/maps/QBfdXjjUExSxVD9s7

Facebook: https://www.facebook.com/lisettes.my/