Jom Minum Kopi di Safroj Coffee!

You are currently viewing Jom Minum Kopi di Safroj Coffee!

Ha korang dah selalu minum kopi mahal kat kafe je kan? Kalini apa kata korang cuba try kopi yang sedap kat tepi jalan yang terletak di Bandar Tun Hussein Onn, Cheras ni. Mesti korang suka punya.

Nama warung kedai kopi ni Safroj Coffee tau. Anak muda je tau yang handle warung ni. Kenalah kita support kan!

Safroj Coffee ☕

Dekat sini, korang boleh tengok sendiri cara pembuatan kopi mereka tau. Memang menarik. Jangan risau, tak amik masa yang lama pun!

Kopi yang fresh untuk korang!

Kat sini banyak juga tau pilihan yang korang boleh try. Nak tahu kenalah try pergi sendiri! Yang penting boleh bayar cashless tau! Kalau terlupa takde cash, boleh guna QRPay! 

Hilang dahaga dapat kopi yang sedap ni.

Kalau korang nak try, boleh pergi ke Safroj Coffee ni tau. Dibuka pada waktu petang setiap hari untuk korang nikmati kopi bersama rakan-rakan dan keluarga korang. Memang best kat sini siap boleh lepak lagi.

📍Safroj Coffee

Jalan Suadamai 6/2,

Bandar Tun Hussein Onn,

43200 Cheras, Selangor

Google Maps: Safroj Coffee

Comments