Santa’s Munch Division Oleh The Kettle Gourmet Membawa Penambahan YUMI Ke Dalam Popcorn Christmas Box Mereka Ke Singapura Dan Malaysia!

  • Post author:
  • Post category:Makan / News
  • Reading time:4 mins read
You are currently viewing Santa’s Munch Division Oleh The Kettle Gourmet Membawa Penambahan YUMI Ke Dalam Popcorn Christmas Box Mereka Ke Singapura Dan Malaysia!

Kuala Lumpur, 30 November 2023 – Permulaan F&B, The Kettle Gourmet membawa kembali YUMI Christmas Box dan Popcorn Christmas Box yang sangat diminati pada musim ini. Santa’s Elves Division telah berkembang lagi pada tahun ini dan mereka bersedia untuk mengongsi kegembiraan perayaan lebih jauh, kini menyampaikan Christmas Gift Box Specials ke seluruh Malaysia!

Di dalam YUMI Christmas Box mengandungi 1 kotak original klasik, 1 kotak keju yang lazat, dan 2 kotak ayam BBQ yang beraroma. Pilihan yang merangsang lidah untuk membuat anda dan orang yang anda kasihi menginginkan “lebih lagi.”

YUMI Christmas Box
YUMI Christmas Box

Popcorn Christmas Box meliputi seluruh rangkaian pilihan popular di kalangan ramai. Keistimewaan tempatan seperti Chili Crab, Fish Head Curry, dan Kaya Butter Toast, bersama dengan klasik seperti Kaya Butter Toast, Chocolate dan Salted Caramel adalah beberapa pilihan yang anda ada untuk memuaskan keinginan anda!

Popcorn Christmas Box
Popcorn Christmas Box

Pengasas dan CEO The Kettle Gourmet, Zac Chua, telah bergerak dari satu tonggak ke tonggak. Dalam usahanya untuk membuka rahsia makanan lazat yang disukai di seluruh dunia, dan menjadi Willy Wonka snek, beliau telah berkembang dan telah mengambil alih sehingga 10 jenama snek yang berbeza sehingga kini dan sekarang mengeksport ke 8 negara berbeza di seluruh dunia termasuk Malaysia, China, Afrika Selatan, Indonesia, dan Thailand.

“Santa’s Munch Division menerima beberapa soalan daripada peminat setia kami. Saya akan rungkaikan disini bahawa
penghantaran untuk orang yang anda kasihi boleh dilakukan dikhidmat kami. Tahun ini, kami mahu membawa YUMI Box dan Popcorn Christmas Box sebagai sebahagian daripada orang ramai. Sama ada anda berada di Kovan atau Kuala Lumpur, Sembawang atau Selangor, Santa Elves Divison mampu memberi khidmat di minit-minit terakhir, dengan memastikan bahawa anda dan penerima akan berpuas hati 100%” kata Zac.

Sama ada anda memilih YUMI Christmas Box atau Popcorn Christmas Box, “Anda menjadi Santa, kami akan menjadi Elves” adalah slogan yang dianuti oleh Santa Elves Division, dan “bao ga liao” adalah kepercayaan kami. Ini adalah apa yang boleh diharapkan dari kami di musim perayaan ini:

  1. Pejabat baru kami di Subang Jaya, KL membolehkan kami menghantar ke mana-mana di Malaysia – kadar penghantaran dan waktu berbeza untuk negeri yang berbeza, sila semak dengan Munch Division kami!
  2. Kupon – Setiap Christmas Box dilengkapi dengan kupon untuk diskaun 5% pada pembelian anda yang seterusnya!
  3. Customised handwritten card – Elves kami telah menyempurnakan proses mereka untuk membantu anda menghantar mesej yang tulus kepada orang-orang yang anda sayangi, luahkan diri anda melalui kami!
  4. Tebuk + hias – Setiap Popcorn Christmas Box dilengkapi dengan arahan untuk mengubahnya menjadi hiasan Christmas!

Christmas Gift Box Specials kini boleh didapati dan dihantar pada hari kerja berikutnya di Singapura dan untuk kebanyakan negeri di Malaysia! Jika anda mempunyai soalan atau hanya ingin berbual, Elves boleh dihubungi melalui talian hotline kami di (65) 8020 0741 untuk Singapura, dan (60) 1113235230 untuk Malaysia.

Pengumpulan sendiri pada hari yang sama dari Chief Elf (hanya Subang Jaya) boleh didapati di gua rahsia Elves! Perniagaan dan individu yang ingin menghubungi The Kettle Gourmet boleh menghantar mesej ke zac@thekettlegourmet.com atau melalui talian di (65) 8020 0741.

Article Curated by Nada Fariza