Club Cari Makan: Makan Tanpa Henti dengan Percubaan 30 Hari PERCUMA!

You are currently viewing Club Cari Makan: Makan Tanpa Henti dengan Percubaan 30 Hari PERCUMA!

Club Cari Makan? Apa ni? Ha… Harini Izzah nak berkongsi dengan korang semua satu kelab makan yang best punyalah! Namanya ialah Club Cari Makan (CCM). Apa yang menariknya tentang CCM ni? Untuk pengetahuan korang, CCM ini ditubuhkan untuk kongsi keseronokan makan-makan dan makanan yang sedap-sedap, menyelerakan dengan semua ahli kelab.
Kalau macam tu normal la kan? Tak ada yang spesial pun. TAK! Korang salah! Baru-baru ini, CCM ada buat sesuatu untuk sesiapa yang ingin mendaftar jadi ahli kelab mereka. Apa dia yang sesuatu tu?

Club Cari Makan: Tawaran Membership
Club Cari Makan: Tawaran Membership

Percubaan 30 Hari PERCUMA untuk Membership dengan CCM

Percubaan 30 Hari PERCUMA untuk Membership dengan CCM
Percubaan 30 Hari PERCUMA untuk Membership dengan CCM

Serius, Izzah tak bohong. Dalam tempoh ini, korang bebas menerokai semua benefits yang korang boleh dapat bila masuk kelab eksklusif ni. Jom ambil peluang ini sementara peluang masih ada. Nanti kalua dah tak ada peluang ni, korang juga yang rasa rugi.

Dapatkan Diskaun 10% Untuk Setiap Bil!

Diskaun 10% di Restoran Rakan Kongsi CCM
Diskaun 10% di Restoran Rakan Kongsi CCM

Bayangkan korang yang mendaftar dengan CCM boleh dapat diskaun 10% untuk setiap bil korang bila korang makan kat mana-mana partner restaurant CCM. Memang terbaik! Tak kira korang nak makan pasta creamy ke kari pedas, CCM cover untuk breakfast, lunch, dinner! Makanan semua pun sedap-sedap belaka!

Menang Voucher & Hadiah

Setiap bulan, korang boleh menang voucher menarik dan makan free dengan ahli CCM yang lain. Siapa cakap tak ada makanan percuma juga? Berbaloi sungguh mendaftar dengan CCM. Tunggu apa lagi tu? Mari daftar sekarang.

Ahli Group Komuniti Eksklusif

Ahli Grup Eksklusif di CCM
Ahli Grup Eksklusif di CCM

Korang akan dapat info terkini tentang dunia makanan di group komuniti eksklusif kami. Dapat semua info terkini untuk korang menjadi mereka yang terawal mengambil promo-promo yang terhebat!

Jemputan Eksklusif

Jadi tetamu kehormat untuk pembukaan restoran dan food review. Rasai sendiri kelazatan makanan yang terbaru sebelum orang lain! Cepat sebelum terlambat. CCM ni memang terbaik!

Tawaran & Promosi Terbaik

Dapatkan tawaran dan promosi paling menarik dari rakan kongsi restoran kami. Beat the crowd dan nikmati makan sedap-sedap! Dan makanan dari rakan Kongsi restoran kai sememangnya sedap-sedap semuanya!

Bersembang & Makan-Makan

Sertai himpunan kami dan berkawan dengan orang yang sama minat dengan korang tentang makanan. Sambil makan, sambil borak. Syok juga! Bila lagi nak dapat peluang ni kan?

Daftar Sekarang di Club Cari Makan
Daftar Sekarang di Club Cari Makan

Korang semua dah bersedia ke nak rasa benefit jadi ahli CCM ni? Dengan 30 hari percuma tempoh percubaan, korang tak rugi apa-apa. Tak payah fikir panjang, jadi je member dan enjoy dulu.

DAFTAR sekarang di carimakan.my

Article currated by Izzah Norsham